Ξαφνική αλλαγή για το Star Academy (φώτο)

Ξαφνική αλλαγή για το Star Academy (φώτο)

Μια απρόσμενη αλλαγή φαίνεται να έχουμε για το Star Academy, κι ενώ οι προετοιμασίες για το νέο talent show του Epsilon συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ η παραγωγή κρατά επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του παρουσιαστή, που θα το μάθουμε στην επίσημη πρεμιέρα.

 

Αυτή είναι η αλλαγή του Star Academy

Η πρεμιέρα ήταν να γίνει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, αλλά εν τέλει πήρε μετάθεση για την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ. Κι αυτό όχι επειδή δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες, αλλά διότι η παραγωγή θεώρησε την Πέμπτη ως καλύτερη ημέρα προβολής του παιχνιδιού.

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που δεν προβάλλεται το Survivor εξάλλου, το οποίο κάνει πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Το Star Academy θα έχει κι αυτό τη μορφή ριάλιτι, θα προβάλλεται καθημερινά και τα Lives του θα μεταδίδονται εν τέλει κάθε Πέμπτη, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

Οι συμμετοχές για μια υποτροφία στη Μουσική Ακαδημία είναι χιλιάδες και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι τελικοί 16 παίκτες που θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, ενώ ένας από αυτούς, ο νικητής του παιχνιδιού θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Panik Records.

Πηγή: getgreekmusic.gr