Βρετανός εισήγαγε στη χώρα παιδική κούκλα του σεξ και καταδικάστηκε (Εικόνα)

Βρετανός εισήγαγε στη χώρα παιδική κούκλα του σεξ και καταδικάστηκε (Εικόνα)

Βρετανός ετών 72 καταδικάστηκε την Δευτέρα για την εισαγωγή στη χώρα μιας παιδικής κούκλας του σεξ. Η υπόθεση, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ορόσημο στη μάχη ενάντια σε μια νέα μορφή σεξουαλικού εγκλήματος.

Ο Ντέιβιντ Τέρνερ ομολόγησε ότι έκανε σεξ με μια κούκλα ύψους 1,17 μέτρων, που ήταν «ανατομικά λεπτομερής και ακριβής», σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος (NCA), ενώ για την κούκλα αγόρασε και ρούχα.

Η NCA ανέφερε ότι σε παλιότερες υποθέσεις τέτοιου είδους, οι κατηγορούμενοι δήλωναν ένοχοι για την εισαγωγή ενός επαίσχυντου αντικειμένου, αλλά ο Τέρνερ ζήτησε από τον δικαστή να

H κούκλα, ύψους 1,17 μέτρων, ήταν «ανατομικά λεπτομερής και ακριβής», σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος (NCA) (Φωτογραφία: Reuters )

αποφανθεί αν η κούκλα του ήταν άσεμνη ή χυδαία ενώπιον του νόμου.

Ο δικαστής Σάιμον Τζέιμς αποφάσισε την Δευτέρα στο βασιλικό δικαστήριο του Καντέρμπερι στη νότια Βρετανία, ότι κούκλες όπως αυτή του Τέρνερ συγκαταλέγονται στην κατηγορία των επαίσχυντων αντικειμένων, η εισαγωγή των οποίων στην Βρετανία απαγορεύεται.

Η Χέιζελ Στιούαρτ, από την ομάδα καταπολέμησης της παιδικής εκμετάλλευσης και της διαδικτυακής προστασίας της NCA, δήλωσε ότι η εισαγωγή τέτοιων ειδών στη Βρετανία είναι σχετικά νέο φαινόμενο.

«Γνωρίζουμε ότι η αγορά τους μπορεί να αποτελέσει ένδειξη για άλλα αδικήματα εις βάρος παιδιών, όπως ήταν η υπόθεση ενάντια στον Τέρνερ που είχε στην κατοχή του μια αποκρουστική συλλογή από εικόνες κακοποίησης», δήλωσε με ανακοίνωσή της.

«Οι εισαγωγείς τέτοιων επαίσχυντων αντικειμένων θα πρέπει να αναμένουν ότι οι δυνάμεις επιβολής του νόμου θα τους καταδιώκουν», πρόσθεσε.

Ο Τέρνερ, που εργαζόταν στην επιτήρηση ενός τοπικού σχολείου και ήταν φύλακας εκκλησίας, συνελήφθη το Νοέμβριο όταν τελωνειακοί υπάλληλοι στο Διεθνές Αεροδρόμιο Στάνστεντ κατάσχεσαν την κούκλα, με χώρα προέλευσης την Κίνα. Μαζί βρέθηκε και ένα ολόσωμο καλσόν.

Όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στην οικία του, ανακάλυψε τουλάχιστον 34.000 άσεμνες εικόνες παιδιών ηλικίας από τριών έως 16 ετών σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σκληρούς δίσκους, καθώς και δύο ακόμη παιδικές κούκλες του σεξ. Είχε επισκεφτεί ιστοσελίδες όπου πωλούνταν αντικείμενα με περιγραφές όπως «ερωτική κούκλα με μικρό στήθος».

Στις 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να του επιβληθεί η ποινή του.

Ιδρύματα για την παιδική προστασία κάλεσαν την κυβέρνηση να ενεργήσει για να διασφαλίσει ότι η κατοχή παιδικών κουκλών του σεξ θα αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα, όπως η κατοχή εικόνων παιδικής κακοποίησης.

Πηγή: in.gr