Βιβή Μαστραλέξη: Η συνεργασία με την Heaven και το άλμπουμ – έκπληξη!

Βιβή Μαστραλέξη: Η συνεργασία με την Heaven και το άλμπουμ – έκπληξη!

Η Βιβή Μαστραλέξη βρίσκεται σε «πυρετό» προετοιμασιών…

Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τη δισκογραφία, η Βιβή Μαστραλέξη είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά με νέο άλμπουμ που όπως φαίνεται κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις μέρες, η Βιβή και η νέα δισκογραφική της «οικογένεια» Heaven Music, ετοιμάζουν το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Αυτή την περίοδο φαίνεται ότι μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές, καθώς γίνονται οι τελευταίες ηχογραφήσεις, και η επιλογή των φωτογραφιών που θα κοσμούν το εξώφυλλο και το ένθετο του άλμπουμ. Η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία του άλμπουμ, αποκαλύπτοντας κάποιους από τους τίτλους και τους συντελεστές των νέων της τραγουδιών.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι στο tracklist θα συμπεριληφθεί το πρώτο της single που κυκλοφορεί ήδη από την Heaven «Ένα γίνομαι με σένα» και υπογράφει ολοκληρωτικά ο Σταμάτης Γονίδης, «Πες μου ποιο είναι το κουμπί σου» σε στίχο και μουσική του Σαράντη Σαλέα και «Μάγια» είναι 3 από τους τίτλους των τραγουδιών που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Περιμένουμε να ακούσουμε αλλά και να δούμε με αγωνία τη νέα δουλειά της Βιβής.