Το ζώδιο σου σήμερα 25/8/16…


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ η σημερινή Πέμπτη σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από την άλλη όμως η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στον άνθρωπό σου και να δώσετε από κοινού οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σας χαλάνε μέσα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι Κριοί θα δείτε την εύνοιά της ημέρας μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αγαπητέ Κριέ είναι σε μια καλή φάση και αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρκετά προβλήματα και κυρίως εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα ή επενδύσεις που έχεις κατά νου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Ταύρε στα αισθηματικά σου η σημερινή Πέμπτη είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου και αφορούν την σχέση σας. Εσένα αγαπημένε Ταύρε που η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος, αρκεί να δείξεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η τύχη θα σε ανταμείψει!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες ιδίως σε ότι αφορά τις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές αν δεν προσέξεις αυτά που θα πεις και από το πουθενά μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε στα αισθηματικά σου το σημερινό βράδυ φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αγαπημένε Δίδυμε θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δείς τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους ιδανικές λύσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε στα αισθηματικά σου εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά αλλά και τα θετικά της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι Καρκίνοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου φίλε Καρκίνε, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά αν είσαι ψύχραιμος και ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Γενικά οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις στο έπακρο. Τα οικονομικά σου από την άλλη θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά και έχε τεταμένη την προσοχή σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να ξεκλέψεις λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσεις και να δείς όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα με λογική σκέψη και συνέπεια.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα στα αισθηματικά σου αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πάς ένα βήμα παρακάτω την σχέση σου. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία… το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά φίλε Λέοντα και αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, η εργασία σου δεν θα σε αγχώνει τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες για να μην χάσεις την μπάλα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως και οι καλές επιρροές που σου στέλνει η θέση της Σελήνης στους Διδύμους θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, με αποτέλεσμα να φέρεις τα πράγματα τελικά εκεί που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα για σένα από το μεσημέρι και μετά. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Όσοι είστε αδέσμευτοι Παρθένοι, μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αγαπητέ Παρθένε δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή και κυρίως στα άσκοπα έξοδα που συνεχώς παρασύρεσαι και δεν μπορείς να ελέγξεις.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτή τη Πέμπτη και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Εσύ αγαπητέ Ζυγέ που δεν έχεις μόνιμη σχέση, εκδήλωσε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αγαπημένε Ζυγέ θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πάς ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ στα αισθηματικά σου η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ετοιμάσου για νέες ερωτικές περιπέτειες το αποψινό βράδυ που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φίλε Σκορπιέ πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν μπορούν τώρα να πάνε μπροστά με λίγη παραπάνω προσπάθεια και εγκράτεια από την δική σου μεριά.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη σήμερα τα πάντα μπορούν να συμβούν αν δεν είσαι προσεχτικός. Η ημέρα σε παρασύρει σε ατοπήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σου γι αυτό να είσαι καλά προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις με τη λογική σου.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς με τον σύντροφό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι και αυτός από την δική του πλευρά περνάει τα δικά του ζόρια και ανησυχίες. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φίλε Τοξότη ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση θα τα λύσεις όλα μία χαρά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα, γιατί μετά δεν θα ξέρεις από πού να τα μαζέψεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσας σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση και τις καλές επιρροές που σου στέλνει η θέση της Σελήνης στους Διδύμους θα δείς τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Όσοι είστε αδέσμευτοι, βγείτε με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει μη διστάσετε να το δείξετε. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φίλε Αιγόκερε μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πέμπτη με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους ενισχύει την ανάγκη σου να εκφράσεις ανοιχτά τις σκέψεις, τις ιδέες και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρόσεξε μόνο με ποιον θα επιλέξεις να το κάνεις και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος με όλους, γιατί πολύ γρήγορα θα απογοητευτείς!

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή ημέρα με τον σύντροφό σου. Εσύ φίλε Υδροχόε που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και φλέρταρε χωρίς αναστολές και ανασφάλειες! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αγαπημένε Υδροχόε, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ η σημερινή Πέμπτη είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες και τελικά δε θα καταφέρεις να κάνεις τίποτε.

Αισθηματικές
Αγαπημένε Ιχθύ στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα αν αφεθείς. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου φίλε Ιχθύ θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.