Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κάνει πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο!

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κάνει πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο!

Οι παρέες γράφουν ιστορία!.. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική.

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας…

Με ένα αφιέρωμα στον μοναδικό και αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αγαπημένοι φίλοι του σπουδαίου καλλιτέχνη, ο μαέστρος του, η ορχήστρα του, προσωπικοί του φίλοι που ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του, θυμούνται, συγκινούνται και τραγουδούν.

Καλλιτέχνες οι : Γιάννης ΚότσιραςΜίλτος ΠασχαλίδηςΜπάμπης ΣτόκαςΠέγκυ ΖήναΘέμης ΑδαμαντίδηςΔημήτρης ΜπάσηςΜελίνα ΑσλανίδουΓιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος,Γιάννης Μηλιώκας, Φωτεινή Βελεσιώτου.

Έκπληξη, η είσοδος του Στέφανου Κορκολή σε μια μαγική στιγμή σύμπραξης με τον μοναδικό κιθαρίστα Αντώνη Γούναρη, τον σαξοφωνίστα του και το ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση στα πολυαγαπημένα τραγούδια “Θές” , “Κάποιες φορές” και “Σβήσε το φεγγάρι”.

Ιδιαίτερη στιγμή τα ντουέτα με Δημήτρη Μπάση – Μελίνα Ασλανίδου, Λάκη Παπαδόπουλο – Δημήτρη Μπάση και Λάκη Παπαδόπουλο- Θέμη Αδαμαντίδη.

Καλεσμένοι επίσης ο Σταμάτης Φασουλής, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λένα Αρώνη και πολλοί ακόμη νέοι ηθοποιοί.
«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πολλούς καλεσμένους αλλά και πλούσιο αρχειακό υλικό και με τον σπουδαίο Δημήτρη Μητροπάνο.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Επειδή οι μεγάλες παρέες συναντιούνται στον ΣΚΑΪ.