Το Schwarzkopf Gliss γιόρτασε τη γιορτή της γυναίκας χαρίζοντας 983 σαμπουάν

Το Schwarzkopf Gliss γιόρτασε τη γιορτή της γυναίκας χαρίζοντας 983 σαμπουάν

Στο πλαίσιο της γιορτής της γυναίκας η GPM – Henkel Ltd χάρισε 983 σαμπουάν Schwarzkopf Gliss σε γυναίκες από κοινωφελή ιδρύματα, γυναικολογικές πτέρυγες κλινικών, πανεπιστήμια, γυμναστήρια και Cross Fit προκειμένου να δοκιμάσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μαλλιών, που χαρίζουν λάμψη και απόλυτη επανόρθωση σε κάθε τύπο μαλλιών.

Τα 983 Schwarzkopf Gliss δόθηκαν στον Παγκύπριο Οργανισμό Πολυτέκνων, στις γυναικολογικές πτέρυγες του Αρεταίειου Νοσοκομείου στη Λευκωσίακαι του Saint George Hospital στην Πάφο αλλά και στις γυναίκες γυμναστηρίων και Cross Fit των οργανισμών Cross Fit VOID Λευκωσία, My Gym Λευκωσία και Cross Fit στη Λεμεσό με στόχο να προσφέρουντην περιποίηση που κάθε γυναίκα επιθυμεί έτσι ώστε να έχει μαλλιά γεμάτα στυλ και λάμψη.

Σαμπουάν Schwarzkopf Gliss χαρίστηκαν επίσης για τις φοιτήτριες και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του Intercollege Λεμεσού, του UCLAN στη Λάρνακα και του Νεάπολις Πάφου καθώς και στο προσωπικό της εταιρίας GPM – Henkel Ltd.

Tα σαμπουάν Schwarzkopf Gliss καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας όσο αφορά τη περιποίηση μαλλιών αφού διαθέτουν μια επαναστατική, επανορθωτική σύνθεση η οποία προσφέρει εντατική θρέψη, διατηρώντας τη λάμψη και τη φρεσκάδα στα μαλλιά έτσι ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή κάθε ώρα της μέρας.

Η GPM – Henkel Ltd παραμένει πιστή στις αξίες της ανεβάζοντας χρόνο με το χρόνο ψηλά τον πήχη,προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

 

 

Category BRANDS, Featured