Το ευχαριστώ του Πέτρου Ιακωβίδη και η φωτογραφία από το studio που δείχνει νέο δίσκο (Pics & Vids)

Το ευχαριστώ του Πέτρου Ιακωβίδη και η φωτογραφία από το studio που δείχνει νέο δίσκο (Pics & Vids)

Ήρθε πριν από λίγα χρόνια για να μείνει και ήδη έχει καθιερωθεί στα πιο δυνατά ονόματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ κάθε τραγούδι που γράφει γίνεται επιτυχία, είτε το ερμηνεύει ο ίδιος είτε το δίνει σε κάποιον συνάδελφό του.

Ο λόγος για τον Πέτρο Ιακωβίδη που βλέπουμε συνεχώς στο YouTube και στα νυχτερινά κέντρα να δέχεται θετικές κριτικές… από τα πρώτα βήματα στο τραγούδι που πλέον έχει μετατρέψει σε άλματα!

Ο τραγουδοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον STAN στο Vogue της Θεσσαλονίκης και παράλληλα προετοιμάζει το νέο του δίσκο.

«Αυτή την περίοδο περνάω πολλές ώρες στο studio, ετοιμάζοντας τον νέο μου δίσκο και αυτό για έμενα είναι πηγή ζωής και δημιουργίας. Εκτός απροόπτου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο και θα περιέχει δέκα καινούρια τραγούδια».

Βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου θέλησε να ευχαριστήσει τους ακόλουθούς τους και τους θαμώνες του Vogue για αυτό το κύμα αγάπης που δέχεται!

Ενώ μας ενημερώνει με φωτογραφία μέσα από το studio πως οι προετοιμασίες για το νέο δίσκο συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς, κάνοντας το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» πολύ συχνά.

View this post on Instagram

Studio..

A post shared by Petros Iakovidis (@petros_iakovidis) on