Θυμάστε τα κορίτσια από τις Hi-5; Διαβάστε πού βρίσκονται σήμερα και τι κάνουν

Θυμάστε τα κορίτσια από τις Hi-5; Διαβάστε πού βρίσκονται σήμερα και τι κάνουν

Οι Hi-5 –για να μαθαίνουν οι μικρότεροι και να θυμούνται οι μεγαλύτεροι- ήταν ένα ελληνικό ποπ συγκρότημα που αποτελούνταν από τις πέντε γυναίκες τραγουδίστριες.

Την Μαρλέν Αγγελίδου, την Ειρήνη Ψυχράμη, την Φρόσω Παπαχαραλάμπους, την Μαριάννα Χάνσεν (Shaya) και την  Νάνσυ Στεργιοπούλου. Τα κορίτσια αυτά ήταν οι νικήτριες της ελληνικής έκδοσης του σόου Popstars και το συγκρότημα είχε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο. Διαλύθηκαν το 2005, ακολουθώντας ξεχωριστές καριέρες η καθεμία.AdTech Ad

hi-5-2

Συνέντευξη στην εκπομπή «Με το καλημέρα» παραχώρησε η Shaya, η οποία αναφέρθηκε στην διάλυση των Hi-5, αλλά και στο ποια είναι η σχέση της με τις υπόλοιπες κοπέλες του γκρουπ.

hi5 002

«Η Μαρλέν είναι στην Αμερική και είναι καλά. Μιλάμε στο facebook, όποτε έρχεται στην Ελλάδα συναντιόμαστε. Την Ειρήνη Ψυχράμη επειδή είναι εδώ στην Ελλάδα, την βλέπω συχνά. Με την Φρόσω έχουμε κανά δυο χρόνια να βρεθούμε, αλλά την προηγούμενη φορά ήταν πολύ καλά. Μόλις είχε γυρίσει από την Αγγλία που είχε πάει για σπουδές και τότε ήταν στην Κύπρο. Με τη Νάνσυ έχουμε χαθεί ακόμα περισσότερο καιρό, αλλά φαντάζομαι πως είναι καλά. Για μένα ήταν αρκετά εύκολο να είμαι σε γκρουπ. Ήταν ένα καινούργιο ξεκίνημα, ήταν σαν μια σχολή, έμαθα πολλά. Ήμασταν ομάδα, δεν ένιωσα ότι ξεχώριζα. Υπήρχαν δυο φορές που δύο κορίτσια είχαν παρεξηγηθεί, αλλά όλες είχαμε το ίδιο όνειρο. Όταν διαλύθηκαν οι Hi-5 πίστευα πως όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που με δυσκόλευε στην αρχή ήταν να βρω τον εαυτό μου έξω από τις Hi-5».

via