Θύμα ληστείας ο Νίκος Βέρτης- Του άδειασαν το σπίτι

Θύμα ληστείας ο Νίκος Βέρτης- Του άδειασαν το σπίτι

Στην λίστα με τους celebrities που έπεσαν θύμα διαρρηκτών τους τελευταίους μήνες μπήκε ο Νίκος Βέρτης, με το «χτύπημα» στο σπίτι του να έχει πολλά κοινά με την δράση της σπείρας των Ρομά που έχει ρημάξει τα σπίτια πολλών επιχειρηματιών και διασήμων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες εισέβαλαν στην μεζονέτα του τραγουδιστή, στην Βούλα, γύρω στις 20:00 της Τετάρτης, σπάζοντας το παράθυρο του πρώτου ορόφου και μπήκαν στο εσωτερικό, απενεργοποιώντας τον συναγερμό.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί, ανενόχλητοι, κατάφεραν να εντοπίσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε ο Νίκος, ο οποίος εκείνη την στιγμή απουσίαζε και… το πήραν μαζί τους! Η ληστεία έγινε αντιληπτή όταν ο τραγουδιστής επέστρεψε στο σπίτι του και, αμέσως, ειδοποίησε την αστυνομία.

Η λεία των δραστών περιλαμβάνει περίπου 3.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για «χτύπημα» από ασύλληπτα μέλη της συμμορίας των Ρομά, σαράντα εκ των οποίων συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: Lifenewscy