Θάνατος Παντελίδη: Δεν έτρεχε ο Παντελίδης – Τι προκάλεσε το μοιραίο δυστύχημα;

Θάνατος Παντελίδη: Δεν έτρεχε ο Παντελίδης – Τι προκάλεσε το μοιραίο δυστύχημα;

Στην εκπομπή «Με το καλημέρα» μίλησε ο δικαστικός πραγματογνώμονας, Αναστάσιος Δέδε, σήμερα το πρωί και αποκάλυψε τα πρώτα συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει αφού εξέτασε τον τόπο του μοιραίου δυστυχήματος. Σοκαριστικά χαρακτηρίζονται τα όσα αποκάλυψε καθώς όπως ο ίδιος υποστηρίζει ο Παντελής Παντελίδης δεν έτρεχε, ενώ εάν δεν υπήρχε το τσιμεντένιο στηθαίο με χαμηλό ύψος (50 εκατοστά) και κλίση προς τα έξω το δυστύχημα θα έπαιρνε άλλη τροπή, που πιθανότατα να μην είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του τραγουδιστή.

Όπως εξήγησε ο ειδικός, εάν δεν υπήρχε το στηθαίο, το αυτοκίνητο δεν θα έφευγε μέσα απ’ αυτό ενώ απλώς θα γύριζε προς τον δρόμο. Μοιραίος παράγοντας για τον θάνατο του τραγουδιστή, επίσης όπως δήλωσε ήταν η άσχημη κατάσταση των κιγκλιδώματων τα οποία ήταν διαβρωμένα καθώς για πολλά χρόνια δεν είχαν συντηρηθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Δέδε, δύο λάμες από την κουπαστή μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και καθώς ήταν διαβρωμένες, μετά την ανατροπή του οχήματος, ‘κόπηκαν’ και μετατράπηκαν σε ‘φονικά’ όπλα!

Ο πραγματογνώμονας ζήτησε να εξετάσει και το όχημα που οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει ζητήσει να ολοκληρωθεί το πόρισμα το συντομότερο δυνατόν.

Mε την ολοκλήρωση του πορίσματος για τα αίτια του δυστυχήματος, η οικογένεια του καλλιτέχνη επιφυλάσσεται να κάνει χρήση όλων των νομικών της δικαιωμάτων.

 

Πηγή: offsite.com.cy