Τελετή εγκαινίων κούνιας παιδιών με κινητικές δυσκολίες στο Πάρκο Ακρόπολης

Τελετή εγκαινίων κούνιας παιδιών με κινητικές δυσκολίες στο Πάρκο Ακρόπολης

Ο Όμιλος Εθελοντών του G C School διοργανώνει τελετή εγκαινίων κούνιας για παιδιά με κινητικές δυσκολίες με το σύνθημα «Ίσα δικαιώματα… από κούνια». Τα εγκαίνια θα τελεστούν το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, η ώρα 11:00 π.μ., στο πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο.

Τα τελευταία δύο χρόνια έγινε από τους εθελοντές – μαθητές του Ομίλου μια μεγάλη εκστρατεία συλλογής χρημάτων με πολλές εκδηλώσεις και δράσεις, ούτως ώστε να μαζευτεί το ποσό των 7600 ευρώ για την αγορά της κούνιας. Οι μαθητές με μεγάλη συγκίνηση διοργανώνουν την τελετή παράδοσης της κούνιας στον Δήμο Στροβόλου, δίνοντας το μήνυμα ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αρχίσει με καλωσόρισμα από την υπεύθυνη καθηγήτρια του Ομίλου κ. Ελένη Μιχαηλίδου και θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Κλείτο Φιλιππίδη, μαθητή – εθελοντή, τον κ. Αιμίλιο Χατζηπετρή, γενικό διευθυντή του G C School of Careers, τον κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, δήμαρχο Στροβόλου, τον κ. Γιάννη Γιαννάκη, Επίτροπο Εθελοντισμού και μη κυβερνητικών οργανώσεων και την κ. Λήδα Κουρσουμπά, Επίτροπο Προστασίας δικαιωμάτων του παιδιού.

Στη συνέχεια θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια από το Ειδικό Σχολείο «Ευαγγελισμός», τον Όμιλο Εθελοντών G C School και τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου G C School of Careers. Αμέσως μετά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιδικές δραστηριότητες, όπως αφήγηση παραμυθιού από τη συγγραφέα κ. Μαλεβή Μανέντη, ζωγραφική και face painting. Θα προσφέρεται για όλο τον κόσμο κέρασμα από τον Δήμο Στροβόλου, ο οποίος έχει αναλάβει την όλη εκδήλωση.

«Ίσα δικαιώματα… από κούνια»

Τελετή εγκαινίων κούνιας για παιδιά με κινητικές δυσκολίες

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

11:00 π.μ.

Πάρκο Ακρόπολης, Στρόβολος

www.gcsc.ac.cy

 

Category EVENTS, Featured