Τάμτα: Το πρώτο μήνυμά της μετά την ανακοίνωση για τη Eurovision

Τάμτα: Το πρώτο μήνυμά της μετά την ανακοίνωση για τη Eurovision

Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision. Πριν από λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε επίσημα πως η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο 64ο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, η ίδια έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram, όπου μοιράζεται τις πρώτες σκέψεις της. Συγκεκριμένα, λέει: «Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη!»

View this post on Instagram

Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη! 🙏🏻❤️ ჩემო კარგებო მინდა დიდი სიხარულით გაცნობოთ რომ 2019 წლის ევროვიზიაზე წარვადგენ კვიპროსს. განსაკუთრებით თქვენი მხარდაჭერის და სიყვარულის დიდი იმედი მაქვს ამ დიდი და ლამაზი გზის განმავლობაში და დარწმუნებული ვარ როგორც ყოველთვის ჩემს გვერდით იქნებით😉❤️ #eurovision2019 #cyprus #replay

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Category SHOWBIZ & LIFE