Τα MTV EMA 2017 θα έχουν μία γερή δόση από Eurovision!

Τα MTV EMA 2017 θα έχουν μία γερή δόση από Eurovision!

Δείτε γιατί!

Τα Ευρωπαϊκά βραβεία του MTV θα πραγματοποιηθούν για 24η χρονιά, φέτος η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην SSE Arena στο Λονδίνο, στις 12 Νοεμβρίου με παρουσιάστρια την Rita Ora.

Αρκετοί Eurostars είναι και φέτος υποψήφιοι για το βραβείο Best Act της χώρας τους, ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

1) Best Adria Act

Οι καλλιτέχνες από της Πρώην Γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, διαγωνίζονται για το βραβείο Best Adria act (καλύτερος καλλιτέχνης από την περιοχή της Αδριατικής). Εκεί συναντάμε 2 πρώην Eurostars, την Sara Jovanovic πρώην μέλος των Moje 3 που εκπροσώπησαν την Σερβία στον διαγωνισμό του 2013 με το τραγούδι Ljubav je svuda (11η θέση στον ημιτελικό) καθώς και την Nina Kraljic που εκπροσώπησε την Κροατία το 2016 με το Lighthouse (23η θέση).

2) Best Belgian Act

Στο Βέλγιο συναντάμε τον Loïc Nottet o οποίος το 2015 με το Rhythm inside έφερε την χώρα του στην 4η θέση

3) Best French Act

Στην Γαλλία είναι υποψήφιος ο Amir ο οποίος πήρε την 6η θέση με το J’ai Cherché το 2016 και αναθέρμανε το ενδιαφέρων των Γάλλων για τον διαγωνισμό.

4) Best Hungarian Act

H Ουγγαρία είναι η χώρα στην οποία συναντάμε τους περισσοτέρους Eurostars, 4 τον αριθμό. Συγκεκριμένα συναντάμε τον Papai Joci ο οποίος κατέκτησε φέτος την 8η θέση για την Ουγγαρία με το Origo, τον Περσινό εκπρόσωπο της χώρας, Freddie, ο οποίος έλαβε την 19η θέση με το Pioneer, την Magdi Rúzsa που βρέθηκε στην 10η θέση το 2007 με το Unsubstantial Blues και την Gabi Toth η οποία ήταν υποψήφια φέτος στον Ουγγρικό τελικό.

5) Best Italian Act

Στην Ιταλία βρίσκουμε τον Francesco Gabbani, ο οποίος παρόλο που έφτασε να έχει πάνω από 150 εκατομμύρια views στο youtube για το Occidentali’s Karma, περιορίστηκε μόλις στην 6η θέση φέτος.

6) Best Russian Act

Στην Ρωσία είναι υποψήφια η Elena Temnikova, πρώην μέλος των Serebro, που έφτασαν ως την 3η θέση με το Song 1.

7) Best Polish Act

Για ακόμη μια χρονιά, υποψήφια στην Πολωνία είναι η Margaret η οποία παρόλο που ήταν το μεγάλο φαβορί στον εθνικό τελικό της χώρας το 2016 με το cool me down, ήρθε 2η πίσω από τον Michal Szpak.

8) Best Australian Act

Τέλος στην Αυστραλία συναντάμε την Jessica Mauboy η οποία εμφανίστηκε ως Interval act στην Eurovision 2014 και ουσιαστικά ήταν η προάγγελος της συμμετοχής της Αυστραλίας στην Eurovision.

Tags MTV
Category SHOWBIZ & LIFE