Στις 15 Ιανουαρίου τα Βραβεία Ποιότητας 2018 του «Γαστρονόμου»

Στις 15 Ιανουαρίου τα Βραβεία Ποιότητας 2018 του «Γαστρονόμου»

Κάθε περίπτωση των παραγωγών, που βραβεύονται είναι διαφορετική. Κοινή συνιστάμενη η επιμονή και το θάρρος τους, το μεράκι, ο σεβασμός στην παράδοση και της συνέχειας, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων τους.

Τα Βραβεία Ποιότητας κλείνουν πέντε χρόνια πετυχημένης διαδρομής και στη γραμμή τερματισμού δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν μόνο νικητές.

Μέσα από εννιά κατηγορίες θα βραβευτούν 11 νικητές σε μια μεγάλη γιορτή στο κτήριο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ), την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Έλενα Αποστόλου.


Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν από τον Γαστρονόμο το 2017

Οι κατηγορίες των Βραβείων Ποιότητας 2018 είναι:

Χαλλούμι
Παραδοσιακό προϊόν
Εξαιρετικής ποιότητας, όπου φέτος διαγωνίζεται το κυπριακό ελαιόλαδο
Ετικέτα και Συσκευασία
Καινοτομία
Ευρείας Κατανάλωσης
Εξαγωγών
Ποτό για λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί
Τιμητικό βραβείο

Προϊόντα με χαρακτηριστικά ποιοτικά και μοναδικά, με πολύ καλή πρώτη ύλη, από παραγωγούς που έχουν αξιοσύνη, ευσυνειδησία και όραμα.

Είναι χρέος μας, να τα στηρίξουμε και να τα προτιμήσουμε.

Σημαντικό εργαλείο στην επιλογή των προϊόντων, ήταν οι τυφλές γευσιγνωσίες όπου συμμετέχει μια επιτροπή ειδικών. Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, βοήθησαν τα μέγιστα.

Στα φετινά Βραβεία Ποιότητας περήφανος χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου, υποστηρικτής Πολιτισμού ο ΟΠΑΠ Κύπρου, υποστηρικτής των Κύπριων Παραγωγών οι υπεραγορές Σκλαβενίτης και υποστηρικτής Κυπριακού Τουρισμού η αεροπορική εταιρεία Blue Air.

Category EVENTS, Featured