Στα χνάρια της Lindsay ο 20χρονος Dakota Lohan

Στα χνάρια της Lindsay ο 20χρονος Dakota Lohan

Τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται ότι εντυπωσιάζουν και τον μικρό αδελφό της Lindsay Lohan, τον 20χρονο Dakota, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα της αδελφής του στο μόντελινγκ.

Η πρώτη εμφάνιση του Dakota έγινε τον περασμένο Μάρτιο όταν η 30χρονη καλλιτέχνιδα τον παρουσίασε στα 5 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Σύντομα η μαμά μου θα τον πάει στην IMG όπως πήγε εμένα στην Ford».

Μέχρι στιγμής ο 20χρονος ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε μόνο μία μικρή συμμετοχή όταν ήταν ακόμα μωρό στην ταινία The Parent Trap (Δίδυμοι μπελάδες). Τώρα όμως φαίνεται ότι τα μέλη της οικογένειας Λόχαν τον έπεισαν πως ήρθε η σειρά του να προσπαθήσει στο χώρο του θεάματος ξεκινώντας την καριέρα του ως μοντέλο κι έτσι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρακτορείο μοντέλων IMG.

«Την ώθηση μού την έδωσε η οικογένειά μου», δήλωσε ο Lohan στο περιοδικό «W» και πρόσθεσε ότι «είμαι φοιτητής και σέρφερ και πάντα αυτά τα δύο ήταν οι προτεραιότητές μου, αλλά ήταν η οικογένειά μου που μου έδωσε την σιγουριά για να μπω στον χώρο του μόντελινγκ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ