Σόδομα και Γόμορρα! Καυτό μοντέλο λέει πως έκανε τρίο με τον Bieber! (Photos)

Σόδομα και Γόμορρα! Καυτό μοντέλο λέει πως έκανε τρίο με τον Bieber! (Photos)

Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι διασκέδαζε στο London’s Tape Club όταν μέλη από τη προσωπική ασφάλεια του Justin την πλησίασαν και την ρώτησαν αν θέλει να βρεθεί στο τραπέζι του.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Λονδίνο διότι είχε συναυλία στην 02 Arena, αφού αυτή δέχτηκε πέρασαν λίγη ώρα στο τραπέζι του μαζί με άλλες κοπέλες και κατά τις 02:30 ο Justin της ζήτησε να την ακολουθήσει σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο που διέμενε για να του δείξει τις χορευτικές της κινήσεις.

Έτσι η κυρία Laura Carter βρέθηκε στο ιστορικό Rosewood Hotel όπου ο Justin της πρότεινε ένα παιχνίδι θάρρους ή αλήθειας.

laura1

Αφού ξεκίνησαν το παιχνίδι μαζί με μια άλλη κοπέλα ο Justin εξαφανίστηκε και επέστρεψε μετά από 20 λεπτά φορώντας μόνο το εσώρουχο του. Την πήρε από το χέρι και την οδήγησε σε μια άλλη κρεβατοκάμαρα όπου περίμενε μια άλλη κοπέλα φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

laura2

Τότε όλοι μαζί άρχισαν να φιλιούνται και να ερωτοτροπούν μέχρι που η άλλη κοπέλα όρμισε υποστηρίζοντας ότι η κυρία Laura Carter είχε αποσπάσει την προσοχή του Justin.

Αφού η άλλη κοπέλα έφυγε η Laura και ο Bieber συνέχισαν την ενεργό δράση και αποχαιρετίστηκαν γύρω στις 6.30 π.μ. Λίγο μετά, η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο διότι μια από τις κοπέλες που βρίσκονταν στο πάρτι του Bieber είχε καταρρεύσει.

laura3

“Αξιωματικοί κλήθηκαν και διαπίστωσαν ότι η κοπέλα ήταν ασφαλής και καλά. Δεν υπήρχαν αδικήματα που διαπράχθηκαν και δεν χρειάστηκε περαιτέρω δράση της αστυνομίας.“ Ανακοινώθηκε από την αστυνομία

Τώρα περιμένουμε ένα σχόλιο από τη πλευρά του Justin Bieber.

laura4

 

Πηγή: MTV Greece

Category SHOWBIZ & LIFE