Συγκινεί γνωστός τραγουδιστής: «Ήμουν άνεργος για 2 χρόνια. Ο Ρέμος ήταν πολύ κοντά μου»

Συγκινεί γνωστός τραγουδιστής: «Ήμουν άνεργος για 2 χρόνια. Ο Ρέμος ήταν πολύ κοντά μου»

Για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε, αλλά και πώς τις αντιμετώπισε, μιλάει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, τονίζοντας ότι σήμερα ζει με τα βασικά, αλλά είναι χαρούμενος!

«Έμεινα χωρίς λεφτά. Ήμουν για δύο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί. Ζούσα με δανεικά φίλων. Έπιασα δουλειά στο Εξωτερικό για να βγάζω κάποια χρήματα και να στέλνω στα παιδιά μου. Αλλά έχασα σχεδόν τα πάντα. Ήμουν δύο χρόνια χωρίς μεταφορικό. Από εκεί που είχα τρία αυτοκίνητα, βρέθηκα να κυκλοφορώ με τα πόδια, το μετρό και λεωφορεία», εξομολογείται, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Λάμπης Λιβιεράτος.

lambis_livieratos

Περιγράφοντας την τωρινή του οικονομική κατάσταση, ο τραγουδιστής αναφέρει: «έχω μάθει να ζω με λίγα. Και αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ζω με πολλά, αλλά με τα βασικά. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος που έχω τα βασικά».

«Ούτε επαίτης θα γινόμουν, ούτε θα παρακαλούσα ποτέ κανέναν! Δεν ήμουν και ψυχολογικά έτοιμος να δουλέψω», λέει ο τραγουδιστής όταν τον ρωτούν αν επικοινώνησε με κάποιον από τους celebrity φίλους του όταν βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο και συνεχίζει: «όταν άρχισα να επανέρχομαι, ήθελα αυτό το πράγμα να το ξεκινήσω μόνος μου ώστε να αποδείξω σε φίλους και συνεργάτες ότι πια είμαι σε θέση να με εμπιστευτούν ξανά. Δεν βιάζομαι. Έχω πολλή υπομονή».

Τέλος, ο Λάμπης δεν παραλείπει να διευκρινίσει τον ρόλο που έπαιξε ο καλός του φίλος, Αντώνης Ρέμος. «Ήταν δίπλα μου από την αρχή. Πολύ δίπλα μου και, ουσιαστικά, κοντά μου. Ένας άνθρωπος δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται καθημερινά στη ζωή σου. Πολλές φορές εμφανίζεται ως άγγελος. Έρχεται κάνει αυτό που είναι κάνει και φεύγει», αναφέρει!

 

Πηγή: star.gr

Category SHOWBIZ & LIFE