Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ο λαμπερός γάμος τους στη Σίφνο! Με βάρκα έφτασε στην εκκλησία η νύφη! Φωτογραφίες

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ο λαμπερός γάμος τους στη Σίφνο! Με βάρκα έφτασε στην εκκλησία η νύφη! Φωτογραφίες

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια σχέσης, αμέτρητα ταξίδια, αποδράσεις και όμορφες στιγμές, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία ρομαντική τελετή στην μαγευτική Σίφνο. Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz επισημοποίησε τη σχέση του με παπά και με κουμπάρους – τους στενούς τους φίλους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη – λίγο μετά τις 19:00 στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα, επισφραγίζοντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα.

Ο Mr Survivor και η πανέμορφη σύντροφός του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, καλούς φίλους και στενούς συνεργάτες με τους οποίους θέλησαν να γιορτάσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Αμέσως μετά την τελετή, θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην παραλία ακριβώς δίπλα, όπου διατηρούν εξοχική κατοικία οι κουμπάροι του ζευγαριού.


Στον γάμο της χρονιάς, έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities από την εγχώρια showbiz, όπως παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες αλλά και σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έλαμψαν με την παρουσία τους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κ.α.

Category SHOWBIZ & LIFE