Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας και Μάστορας στην επιτροπή του «Rising Star»

Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας και Μάστορας στην επιτροπή του «Rising Star»

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες συγκροτούν την επιτροπή του «Rising Star».

Το «Rising Star» κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο και η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής είναι γεγονός.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show που θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, έχοντας διοργανωθεί προηγουμένως σε περισσότερες από 17 χώρες  του πλανήτη.

Το «Rising Star» διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα concept του είδους καθώς βάζει τον τηλεθεατή στη θέση του κριτή.

Κατά τη διάρκεια κάθε live, το κοινό θα αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα προχωρήσει στην επόμενη φάση, ψηφίζοντας μέσω μίας δωρεάν εφαρμογής για smartphone κινητά τηλέφωνα.

Οι auditions του «Rising Star» πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Γιάννενα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Κύπρο, συγκεντρώνοντας 3.500 που ευελπιστούν να διεκδικήσουν το δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Heaven Music.

Στο show, βέβαια, θα έχουν ενεργό ρόλο και τέσσερις δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής που θα κληθούν να αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας (κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέλισσες) αναλαμβάνουν πόστο στο «Rising Star» για να χαρίσουν δυνατές στιγμές.

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού, που θα προβληθεί από τον «ΑΝΤ1», θα βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: hit-channel.com