“ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” αυτή την Κυριακή στο Σίγμα

“ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” αυτή την Κυριακή στο Σίγμα

ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 16:20

Οι παρέες γράφουν ιστορία…

Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική.

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας… Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στο παρελθόν με οδηγό τα τραγούδια που ερμήνευσε o αξέχαστος τραγουδιστής Μιχάλης Μενιδιάτης θα απολαύσουμε στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Κυριακή 7 Απριλίου στις 16:20.  

Ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο τραγουδιστή αλλά και στην αυθεντική λαϊκή διασκέδαση όπως την απολάμβαναν στο θρυλικό κέντρο διασκέδασης «Φαντασία».

Πολυαγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια ερμηνεύουν: ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή, Χρήστος Μενιδιάτης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Κατερίνα Στανίση, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Δήμητρα Σταθοπούλου.

Την παρέα συμπληρώνουν και διασκεδάζουν οι : Θανάσης Πολυκανδριώτης, Κώστας Χαρδαβέλλας, Χάρης Ρώμας, Κώστας Μπαλαχούτης, Εύη Φραγκάκη, Κλέλια Πανταζή, Γιάννης Κασσαβός, Μαίρη Μηλιαρέση, Έλλη Αγγελιδάκη, Μάνος Βεζύρης, Στέφανος Κακαβούλης, Ζωή Κρονάκη και Αναστασία Μοδιώτη.

 

 

Category Featured, MEDIA