ΠΡΕΜΙΕΡΑ για τη «ΦΑΜΙΛΙΑ» με ψυχολόγο τον Σταρόβα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ για τη «ΦΑΜΙΛΙΑ» με ψυχολόγο τον Σταρόβα

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στον ALPHA Κύπρου

Όταν το πάθος χάνεται από τη σχέση, κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά, οι πεθερές δίνουν ρεσιτάλ τρελής παρουσίας και κάποιοι γείτονες είναι ταυτόχρονα και κουμπάροι… μόνο ένας Δημήτρης Σταρόβας στο ρόλο ενός ανατρεπτικού Ψυχολόγου μπορεί να ακούσει τα προβλήματα μίας κυπριακής οικογένειας που -εκτός των άλλων- θέλει να πιστεύει ότι είναι και απολύτως… «φυσιολογική».

Η νέα κωμωδία του ALPHA Kύπρου «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30, σε σκηνοθεσία Κλείτου Κλείτου και προσαρμογή διαλόγων των Ανδρέα Βασιλείου, Μιχάλη Αργυρού και Άντρης Θεοδότου.

Το επιτυχημένο format της ξένης σειράς “LA FAMIGLIA” έρχεται στον ALPHA Κύπρου -σε συνεργασία με τους δημιουργούς από τα United Studios του Ισραήλ – για να «σώσει» (λέμε τώρα) και το δικό σου γάμο, με έξυπνους διαλόγους, μπόλικα ευτράπελα και άφθονο χιούμορ.
Χριστόδουλος Μαρτάς και Πέννυ Φοινίρη υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει χάσει το πάθος στο γάμο του και προσπαθεί με κωμικούς τρόπους να επαναφέρει τη φλόγα στο κρεβάτι του… Σε κατάσταση απόγνωσης αποφασίζουν να καθίσουν απέναντι από τον Ψυχολόγο και να βγάλουν κυριολεκτικά στη φόρα όλη την προσωπική τους ζωή, προκειμένου να σώσουν το σπιτικό τους.

Η νέα κωμική σειρά του ALPHA Κύπρου έρχεται για να μας κρατήσει την καλύτερη απογευματινή συντροφιά, αλλά και να μας αποδείξει ότι ακόμη και ένας Ψυχολόγος ενδέχεται να χρειαστεί… «ψυχολογική υποστήριξη», μετά από τόσες συνεχείς συνεδρίες με μία τέτοια «ΦΑΜΙΛΙΑ».

«Η ΦΑΜΙΛΙΑ»: Πρεμιέρα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19.30 από τον ALPHA Κύπρου

Category SHOWBIZ & LIFE