Πονάει ο χωρισμός; Έτσι θα το ξεπεράσετε και θα προχωρήσετε παρακάτω!

Πονάει ο χωρισμός; Έτσι θα το ξεπεράσετε και θα προχωρήσετε παρακάτω!

Μετά από μια σχέση ή από έναν γάμο ο οποίος σας έχει πληγώσει είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον αλλά και να δημιουργήσετε έναν νέο δεσμό. Με το πέρασμα του χρόνου παρόλα αυτά θα είστε έτοιμες να καλωσορίσετε την… αγάπη στη ζωή σας φτάνει πρώτα να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα. Με ποιον τρόπο λοιπόν θα αγαπήσετε ξανά ενώ έχετε ήδη πληγωθεί;

Αποδεχτείτε το! Σε αρχικό στάδιο πρέπει να αποδεχτείτε πως η σχέση/ ο γάμος έχει τελειώσει οριστικά. Κρατώντας μέσα σας μια σχέση τελειωμένη δεν θα μπορέσετε ποτέ να προχωρήσετε στη ζωή σας και σίγουρα δεν μπορέσετε ποτέ να γυρίσετε μια νέα σελίδα για κάθε τομέα της ζωής σας. Αξιολογήστε τη σχέση σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε με ποιον τρόπο έφτασε στο τέλος ώστε στο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοια λάθη.

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο. Μην προχωρήσετε απευθείας σε μια νέα σχέση. Το πιο πιθανόν αυτό το νέο πρόσωπο θα γίνει βάλσαμο για την πληγωμένη σας καρδιά αλλά αυτό δεν θα είναι δίκαιο ούτε για αυτόν αλλά ούτε και για εσάς. Πρέπει να σταθείτε μόνες σας στα πόδια σας και να μην στηριχθείτε σε μια σχέση η οποία απλά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την προηγούμενη. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο, ανακαλύψτε ξανά τον εαυτό σας και βάλτε στόχους ώστε η επόμενη σχέση να αντέξει στον χρόνο αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος.

Απολαύστε μια νέα εργένικη ζωή. Όντας μόνες θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά πράγματα για εσάς αλλά και θα έχετε χρόνο για φίλους και συγγενείς. Ο χρόνος που θα μείνετε μόνες είναι κατάλληλος για να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε από την επόμενή σας σχέση.

Βγείτε ξανά. Εφόσον έχει περάσει εκείνο το διάστημα αναπροσαρμογής στη νέα σας ζωή και στην καινούρια σας καθημερινότητα μην διστάσετε να βγείτε ξανά. Το πρώτο ραντεβού δεν σημαίνει απαραίτητα και σχέση. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γνωρίσει καλά τον επόμενο άνθρωπο που θα μπει όχι μόνο στη ζωή σας αλλά και στην καρδιά σας.

Να είστε ανοιχτόμυαλες. Μια νέα σχέση είναι… μια ΝΕΑ σχέση. Μην τη συγκρίνετε με την προηγούμενη. Μην προσπαθείτε να βρείτε λόγους που ενδέχεται να πάει κάτι λάθος σε αυτήν τη σχέση, μην φοβηθείτε να αφεθείτε σε αυτήν με όλη σας την αισιοδοξία αλλά και… την αγάπη.

Category SHOWBIZ & LIFE