Ποιος είναι ο καρδιοχειρουργός που ερωτεύτηκε η Θρασκιά- Δείτε τον

Ποιος είναι ο καρδιοχειρουργός που ερωτεύτηκε η Θρασκιά- Δείτε τον

Επανεκκίνηση στη ζωή της φαίνεται πως έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Ράνια Θρασκιά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας διανύει μια πραγματικά πολύ όμορφη περίοδο. Ασχολείται με την ψυχολογία, που ανέκαθεν ήταν ένα από τα μεγάλα όνειρά της επαγγελματικά και περνάει μία υπέροχη περίοδο στα προσωπικά της.

Αιτία είναι ο νέος άντρας που έχει μπει στη ζωή της εδώ και έναν χρόνο και μονοπωλεί την καρδιά της. Πρόκειται για τον 45χρονο καρδιοχειρουργό Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και όχι δίπλα-δίπλα. Από τότε, η Ράνια Θρασκιά, σύμφωνα με τη Realnews, δεν έχει πραγματοποιήσει ξανά δημόσια εμφάνιση με τον νέο συνοδό της, ενώ, όπως πάντα κάνει δεν αποκαλύπτει απολύτως τίποτα για την προσωπική της ζωή.

Η Ράνια δείχνει να έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν το κεφάλαιο του γάμου της, δίνοντας προτεραιότητα στον ρόλο της μητέρας για τους δύο γιους της, τον 8χρονο Διονύση και τον 6χρονο Κωνσταντίνο, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Πηγή : THE TOC