«Πλάτη» – Αυτό είναι το νέο video clip της Στέλλας Καλλή!

«Πλάτη» – Αυτό είναι το νέο video clip της Στέλλας Καλλή!

Η Στέλλα Καλλή έπειτα απο το “Μου λείπεις” το πρώτο δείγμα της συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους και συνεχίζοντας τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Vox μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τον Παντελή Καναράκη και Νικηφόρο, επιστρέφει δυναμικά με την κυκλοφορία του νέου της videoclip για το νέο της single “Πλάτη“.

Η δυναμική, λαϊκή μελωδία η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο, απόκτησε την δικιά του εικόνα με την ιστορία που διαδραματίζεται πραγματικά να εντυπωσιάζει, με εικόνες και πλάνα τα οποία σε ταξιδεύουν σε αναμνήσεις που ο καθένας μας μπορεί να έχει βιώσει.

Σύμφωνα με το concept του videoclip, η τραγουδίστρια η οποία δείχνει πολύ ερωτευμένη με το σύντροφο της, κατά την έξοδο τους στο κέντρο, γίνεται θύμα κάποιων κακοποιών οι οποίοι θέλουν να την ληστέψουν με αποτέλεσμα στο τέλος να μένει μόνη της και αβοήθητη σε ένα εγκαταλελειμμένο στενό καθώς ο σύντροφος της, την εγκαταλείπει εκεί και δειλιάζει να την βοηθήσει. Η τραγουδίστρια μπαίνει για τα καλά στο νόημα του ρόλου με την ερμηνεία της πάνω στο γυαλί να εντυπωσιάζει με το μήνυμα που μεταφέρει είναι ότι ο δικός της άνθρωπος, της έβαλε πλάτη σε μια σημαντική και κρίσιμη στιγμή για εκείνην.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου ενώ την σκηνοθεσία του videoclip υπογράφει μοναδικά ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το νέο videoclip κυκλοφορεί απο την Cobalt Music.