«Ποιος Σε Κρατάει»; Ο Χρήστος Χολίδης επανέρχεται με νέα επιτυχία

«Ποιος Σε Κρατάει»; Ο Χρήστος Χολίδης επανέρχεται με νέα επιτυχία

«Ποιος Σε Κρατάει»; Το μόνο σίγουρο ο Χρήστος Χολίδης δε θα επιτρέψει σε κανέναν να τον (συγ)κρατήσει στο δρόμο προς την επιτυχία.

Ο Χρήστος Χολίδης επανέρχεται με ολοκαίνουρια επιτυχία.

Έπειτα από το καλοκαιρινό «Εγώ Για Σένα» που έκανε την έκπληξη με τις λάτιν επιρροές στον ήχο του, σε μουσική του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Γιώργου Τσοπάνη, ο τραγουδιστής ανασυντάσσει τις δυνάμεις του για το επόμενο… «χτύπημα».

Συγκαταλέγεται στους γοητευτικούς καλλιτέχνες που έχει προκαλέσει σκιρτήματα στο (γυναικείο) κοινό με τη παρουσία του, όμως έχει κερδίσει την αποδοχή με το πάθος του για τη μουσική, για χάρη της οποίας εγκατέλειψε τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Οι επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει με το πέρασμα των ετών είναι πολλές και συνεχόμενες, αφήνοντας πάντοτε το σημάδι της χαρακτηριστικής φωνής του. Η καινούρια κυκλοφορία του Χρήστου Χολίδη φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στην… παράδοση. Με το νέο τραγούδι του να έχει τον τίτλο «Ποιος Σε Κρατάει», το μόνο σίγουρο είναι τίποτα δε θα το (συγ)κρατήσει στο δρόμο προς την επιτυχία.

Ένα μυστηριώδες teaser που αναρτήθηκε την Παρασκευή (15/09) από τη δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή, τη Minos EMI / Universal, κίνησε την περιέργεια όλων.

Ενώ αρκετές υποψίες κινήθηκαν προς άλλη κατεύθυνση, η αλήθεια είναι διαφορετική και την αποκάλυψε ο Χρήστος Χολίδης αυτοπροσώπως, καθώς μοιράστηκε το εν λόγω βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, αλλά και στους υπόλοιπους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ποιος Σε Κρατάει»; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Πηγή: hit-channel.gr