Ποιοι θα κληρονομήσουν τη μυθική περιουσία του George Michael!

Ποιοι θα κληρονομήσουν τη μυθική περιουσία του George Michael!

Η απώλεια του George Michael έγινε αισθητή στο παγκόσμιο μουσικό – και όχι μόνο – στερέωμα. Χιλιάδες θαυμαστές του στέλνουν την αγάπη τους προς τον μεγάλο τραγουδιστή μαζί με διάσημους από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, The Mirror, ο ποπ τραγουδιστής διέθετε δεκάδες ακίνητα, μεταξύ των οποίων η έπαυλή του στο Όξφορντασαϊρ, αξίας 6,14 εκατ. δολ., άλλη μια αξίας 9,8 εκατ. δολ. στο Χάιγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο, ένα στούντιο στο Λος Άντζελες αξίας 3 εκατ. δολ. και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Σίδνεϊ 4,3 εκατ. δολ.

Η περιουσία που είχε καταφέρει να κτίσει ο τραγουδιστής στις τέσσερις δεκαετίες της επαγγελματικής ενασχόλησης του με το τραγούδι ανέρχεται στα 105 εκατ. λίρες και, αφού δεν είχε δικά του παιδιά αναμένεται να μοιραστεί στα βαφτιστήρια του.

Όπως αναφέρουν οι αγγλικές πηγές, στα βαφτιστήρια του περιλαμβάνεται η κόρη της Geri Halliwell, αν και ο πρώην του ήταν επισήμως ο νονός, τα δυο παιδιά του Martin Kemp καθώς και τα δυο ανίψια του, παιδιά του ξαδέρφου του, Andros.

Ο Μάικλ αναμένεται να αφήσει κάποια λεφτά στις δυο αδερφές του όπως και στον σύντροφο του, τον Fadi Fawaz, ο οποίος ήταν αυτός που τον βρήκε νεκρό.

E-Radio.gr