«Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ»: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

«Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ»: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

Ο Γιώργος Παπαδοπούλος θα κρατήσει στα χέρια του καινούριο άλμπουμ, μαζί με όλες τις επιτυχίες του και νέα τραγούδια.

Το νέο δίσκο του θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδοποιός της γενιάς τους φέρνει στον κόσμο το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καριέρας και πρώτο όσον αφορά στη συνεργασία του με την Panik Records που εγκαινιάστηκε στις αρχές του προηγούμενου έτους.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Παπαδόπουλου τιτλοφορείται «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ» και περιέχει έντεκα τραγούδια.

Ανάμεσα σε αυτά εντοπίζουμε τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του που κατέκτησαν τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart: Το «Δεν Το Αντέχω» που αντίκρισε το Νο1 για πέντε συνεχείς εβδομάδες, το «Όλοι Μου Λένε» που αναρριχήθηκε έως την πρώτη εξάδα, αλλά και το καινούριο «Μου ‘Χε Πει» που μόλις εμφανίστηκε στο Top 20.

Η μεγάλη έκπληξη που επιφυλάσσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο νέο δίσκο του είναι η συνάντηση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα ντουέτο με τίτλο «Αν Μ’ Αγαπάς». Σημειωτέον, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι το άτομο που υπογράφει συνθετικά την τελευταία επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου, «Αν Είχα Μείνει» και με αυτό το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν μαζί επεκτείνουν τη σύμπραξή τους.

Από το «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ» δε λείπει ούτε η τεράστια επιτυχία «Σπάσ’ Τα» που χάραξε την καινούρια σελίδα του Γιώργου Παπαδόπουλου ούτε το «Να Να Να».

Κυκλοφορεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου από την Panik Records και την Criminal Music.