Πασχάλης Αρβανιτίδης – Από την Eurovision μέχρι το sex bomb …

Πασχάλης Αρβανιτίδης – Από την Eurovision μέχρι το sex bomb …

Ειλικρινής και ευφράδης, με «αποκαλυπτικές» φράσεις, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης σε μια συνέντευξη στην οποία το γέλιο και η σοβαρότητα εναλλάσσονταν μαγικά.

Το «καλλιτεχνικό» πρόγραμμα του Πασχάλη και τα «δήθεν» τραγούδια…

«Πενήντα δύο χρόνια υπάρχω στον καλλιτεχνικό χώρο επαγγελματικά και δισκογραφικά γιατί αυτό που κάνω, το κάνω συνειδητοποιημένα, γνωρίζω ακριβώς το λόγο για τον οποίο τραγουδάω» και «ξέρω πως καλλιτέχνης δεν σημαίνει εγωκεντρισμός ή αναζήτηση της περιπέτειας» και πως «σκοπός μου είναι να εξυπηρετώ το κοινό που θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια» «τα τραγούδια του τότε που ήταν φτιαγμένα με συναισθήματα και δεν είναι δήθεν » . Αυτά μας εξομολογείται ο Πασχάλης Αρβανιτίδης όταν τον ρωτήσαμε για το επιτυχημένο και ξεχωριστό πρόγραμμα που παρουσιάζει κάθε βράδυ.

ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΑ

Η Νέα δισκογραφική δουλεία και η «καταπληκτική»

Βέβαια ο Πασχάλης, δεν παράλειψε να μας αναφέρει πως θα επέστρεφε στην δισκογραφία άμα του τύχαινε και αυτού το sex bomb. και πως τότε το «καταπληκτική» με την Ζίνα προέκυψε τυχαία μιας και η κόρη του (η οποία σήμερα γράφει μουσικές για ταινίες) δεν ήθελε να γίνει ερμηνεύτρια.

Η eurovision με τα μάτια του Πασχάλη Ατβανιτίδη

Bβέβαια δεν παρέλειψε να μας μιλήσει και για ένα από τα θέματα των ημερών, την EUROVISION , η οποία για κάποια χρόνια τον είχε κουράσει και πως μετά το 2000 έχει μετατραπεί σε τηλεοπτικό show . Παρόλα αυτά , είναι υπέρ της και είναι και υπέρ των συμμετοχών των τραγουδιών «προτάσεις», τα οποία θα στηρίζει ο κόσμος και σε γλώσσα που να μην ακούγεσαι παράταιρος».

Φράσεις που μιλάνε…..

«Ο καλλιτέχνης έχει σκοπό να ξυπνά συναισθήματα»

«με είχε κουράσει για λίγο η EUROVION»

«καλλιτέχνης δεν είναι αναζήτηση περιπέτειας»

«Τα παλαιότερα δεν είναι δήθεν»

«άμα μου τύχει το sex bomb δεν θα πω όχι»

KAI ΠΑΡΑΛΕΙΠΌΜΕΝΑ:

Συνέντευξη, επιμέλεια, ρεπορτάζ: Στέλλα Παπά