Πάριος, Ασλανίδου & Stavento μαζί στην Ιερά Οδό!

Πάριος, Ασλανίδου & Stavento μαζί στην Ιερά Οδό!

Το μουσικό ταξίδι ξεκινάει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου… Με το Γιάννη Πάριο, τον διαχρονικό καλλιτέχνη και σπουδαίο ερμηνευτή των μεγάλων επιτυχιών, που επιστρέφει δυναμικά αυτό το χειμώνα, μετά από σχεδόν 5 χρόνια απουσίας από τις μεγάλες σκηνές.

Με τη Μελίνα Ασλανίδου, στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της, να χαρίζει δικά της και όχι μόνο τραγούδια, με δυνατές ερμηνείες και την ιδιαίτερη χροιά της φωνή της.

Με τους Stavento, για πρώτη φορά σε μεγάλη αθηναϊκή σκηνή για ολόκληρο χειμώνα, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους με «μπάντα», με πρωταγωνιστή το μοναδικό τους ηχόχρωμα.

Η Ιερά Οδός, κάνει την έκπληξη.

Ο Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του, συνεργάζεται επί σκηνής με καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς αλλά με δυναμική παρουσία.

Η Μελίνα Ασλανίδου, αποδεικνύεται μια σύγχρονη ερμηνεύτρια, με ρίζες στο λαϊκό τραγούδι. Μαγεύει το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένει με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει, δημιουργώντας δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα σε κάθε της εμφάνιση.

Οι Stavento, με τον Μιχάλη Κουινέλη να αναδεικνύεται σε ένα καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, αυθόρμητο και δημιουργικό, έχοντας πρόσφατα συνεργαστεί με το Γιάννη Πάριο σε ένα ντουέτο έκπληξη, με τίτλο «Παιδί μονάχο».

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει αναλάβει ο Ντίνος Γεωργούντζος.

Info:

Έναρξη Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00

Τιμές:

Σάββατο
Τιμή φιάλης: απλή 150€, special 170€
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 75€ ανά 2 άτομα
Είσοδος με ποτό: 15€

Κυριακή Μεσημέρι
Τιμή φιάλης: απλή 140€, special 160€
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70€ ανά 2 άτομα με φαγητό και 1 φιάλη κρασί
Είσοδος με ποτό: 10€