Πάολα και Νίκος Βουρλιώτης “κόπηκαν” από την τηλεοπτική μετάδοση των Mad Video Music Awards 2017!

Πάολα και Νίκος Βουρλιώτης “κόπηκαν” από την τηλεοπτική μετάδοση των Mad Video Music Awards 2017!

Τι, πραγματικά, συνέβη;

Όσοι από εσάς καθίσατε να παρακολουθήσετε την χθεσινή τηλεοπτική μετάδοση των Mad Video Music Awards 2017 σίγουρα το απολαύσατε με την ψυχή σας, όμως ίσως να παρατηρήσατε και κάποιες απουσίες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Τα 14α Mad Video Music Awardsπραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Tae Kwon Do στι 27 Ιουνίου κι όπως κάθε χρόνο συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού που κατέκλυσε από νωρίς το χώρο. Δεν ήταν λίγοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες που παρέλασαν από το stage για να πραγματοποιήσουν κάποιο act ή για να παραλάβουν κάποιο από τα βραβεία και έτσι να δεχθούν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Οι εκπλήξεις, τα ευτράπελα και οι συγκινητικές στιγμές φυσικά δεν έλειψαν από τη βραδιά και το τηλεοπτικό κοινό έπρεπε να περιμένει μέχρι την Κυριακή 9/7 για να απολαύσει την βραδιά στους δέκτες του.

Η 14η απονομή προβλήθηκε αλλά οι λίγο πιο… παρατηρητικοί εντόπισαν την απουσία της Πάολααπό την τηλεοπτική κάλυψη. Δεν είδαμε το υπέροχο act της με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο αλλά και το ντουέτο με τον Νίκο Βουρλιώτη, αλλά και η στιγμή της βράβευσής της με το βραβείο Best Female Adult δεν υπήρχε πουθενά.

Είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο το Mad αποφάσισε να μην προβληθούν τα πλάνα της Πάολα, ωστόσο το μεγάλο της κοινό έχει προβεί ήδη σε εικασίες στο διαδίκτυο. Εμείς αναμένουμε να μάθουμε την επίσημη αιτία…