Πάνος Βλάχος: Ο κόσμος κρίνεται από το τι θα πουν τα κανάλια- Τι να πω εγώ για την Ιωάννα;

Πάνος Βλάχος: Ο κόσμος κρίνεται από το τι θα πουν τα κανάλια- Τι να πω εγώ για την Ιωάννα;

Το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης έκαναν πρεμιέρα -με μία βδομάδα καθυστέρηση από την Ελλάδα- χθες το απόγευμα στο Omega, με πρώτο καλεσμένο τον Πάνο Βλάχο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV Mania, το Celebrity Travel με φόντο κάθε απόκρυφη γωνιά του κόσμου, υποδέχεται τους καλεσμένους του, ξεδιπλώνοντας τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους. Ο Νίκος Κοκλώνης, ανακαλύπτει την ομορφιά, την ιστορία και τις γεύσεις της κάθε πόλης, γνωρίζοντας καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό τους καλεσμένους του, μέσα από τις γεμάτες χιούμορ και ειλικρίνεια – αντισυμβατικές του ερωτήσεις. Κάθε επεισόδιο, μία μοναδική ταξιδιωτική απόλαυση!

Πρώτος σταθμός η Κόστα Ρίκα, το πιο πράσινο κρατίδιο της Κεντρικής Αμερικής με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους του κόσμου. Η Κόστα Ρίκα είναι ένας προορισμός περιπέτειας. Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει παρέα με τον Πάνο Βλάχο και μαζί θα προσπαθήσουν να δαμάσουν τη φύση της. Σαφάρι κροκοδείλων, εναέριες βόλτες σε τροπικές ζούγκλες και πολλά ακόμη extreme sports, σ’ ένα επεισόδιο με την αδρεναλίνη στο κόκκινο, απολαυστικές στιγμές και … καυτές αποκαλύψεις σ’ ένα τζακούζι για δύο.

«Εσύ όταν κάνεις κάτι δημόσιο το κάνεις επειδή εσύ το αποφασίζεις ή επειδή έχεις μια σχέση με το κοινό και σου επιβάλλει το κοινό τι σχέση θα δημιουργήσεις μαζί του; Εγώ επιβάλλω τη σχέση που θα έχω με το κοινό. Επιβάλλω την αισθητική, τους όρους. Και εγώ αποφασίζω πού σταματά η τέχνη μου και πού αρχίζει η προσωπική μου ζωή», είπε με ειλικρίνεια ο Πάνος στον Νίκο για να συνεχίσει «Δεν λέω πως αν εγώ ή η Ιωάννα μιλήσουμε και πούμε δυο πράγματα για τη σχέση μας μειώνεται το πόσο ταλαντούχα είναι ή αν εγώ είμαι ταλαντούχος. Απλά όλο αυτό που συμβαίνει δεν μου ταιριάζει. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός των ανθρώπων πού βρίσκονται σε ένα εξώφυλλο ή βρίσκονται σε ένα πάνελ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά ξαφνικά όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο τσουβάλι. Εγώ κρίνω τους ανθρώπους μόνο για ό,τι παράγουν και όχι για όσα γράφονται για αυτούς. Δυστυχώς οι μετοχές των αναγνωρίσιμων ανθρώπων ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν ανάλογα με το τι λένε οι άλλοι για αυτούς και όχι για το τι παράγουν. Έτσι κρίνεται ο κόσμος από τα κανάλια. Όμως, δεν είναι παράγωγο δικό μου ή της Ιωάννας να μιλά κάθε εβδομάδα για τη σχέση μας», καταλήγει.

Φέτος, το Celebrity Travel ξεκινά με μια προσθήκη που θα κάνει αίσθηση. Σε κάθε εκπομπή θα υποβάλλει τον καλεσμένο του σε μια σχετικά δύσκολη δοκιμασία μέσα από την οποία ο celebrity-καλεσμένος θα συγκεντρώνει χρήματα που θα προσφέρει για κοινωφελή σκοπό. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή θα προβάλλεται, επίσης μέσα από τη συχνότητα του Plus κάθε Κυριακή, στις 11.30μ.μ.

Category SHOWBIZ & LIFE