Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Mamma Mia| Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της Δέσποινας Βανδή!

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Mamma Mia| Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της Δέσποινας Βανδή!

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε το Mamma Mia!

Η αυλαία του Mamma Mia έπεσε και το επιτυχημένο musical αποχαιρέτησε το φανατικό κοινό του!

Η πρωτεύουσα, η συμπρωτεύουσα αλλά και όλη η Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση και το εξαιρετικό cast της που τα έδινε πραγματικά όλα κάθε φορά.

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης δεν ήταν άλλη από την Δέσποινα Βανδή που μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο καλή είναι και σε αυτό. Η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της ως Ντόνα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε με αφορμή την ολοκλήρωση των παραστάσεων συγκέντρωσε πληθώρα likes και σχολίων στο instagram. Διαβάστε το παρακάτω:

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τους παραγωγούς για την επιμονή τους και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από το πρώτο ραντεβού! Ντορα και Σονια είστε οι πυλώνες του Ακροπόλ! Ευχαριστώ όλες τις ταξιθετριες!Ρουλα θα μου λείψουν οι εκφράσεις σου!!! Και φυσικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε και μοιράστηκα μαζί σας μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης! Μαμαμιες μου! …Τα χαμόγελα σας θα θυμάμαι…Κι έχω να σας πω ότι υπήρξανε βραδιες που σας άκουγα από πίσω που καθόμουν μέσα στο σπιτι της Ντόνα,να τραγουδάτε και αισθανόμουν πολύ ευτυχισμένη που ήμουν εκεί ανάμεσα σας που με γεμιζατε με το ταλέντο σας και την ενέργεια σας! Τιμή μου που δούλεψα μαζί σας!Θα μου λείψετε πολύ… Υ.Γ Θεμις μου χθες βράδυ στην τελευταία μας παράσταση σταθηκες σε λάθος στίχο! Ενα να θυμάσαι! «Κερδίζει οποιος τολμά»

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Category SHOWBIZ & LIFE