Ο Tiesto επιστρέφει με το vol 5 της θρυλικής συλλογής Club Life #listen

Ο Tiesto επιστρέφει με το vol 5 της θρυλικής συλλογής Club Life #listen

Tiesto, Club Life, is back baby!

Η σειρά Club Life, μια από τις πιο θρυλικές και εντυπωσιακές συλλογές όλων των εποχών, που όχι μόνο αποτελούσε πάτημα για νέους καλλιτέχνες αλλά και πολλές φορές καθόριζε την τάση στη χορευτική μουσική για μήνες, επιστρέφει με το Volume 5.

Η πέμπτη δόση του Club Life, ονομάζεται «Volume 5: China» και περιέχει πολλά από τα πανέμορφα singles που κυκλοφόρησε ο Tiesto τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας του με τον KSHMR, «Harder», αλλά και την τελευταία κυκλοφορία του με τον Aloe Blacc, «Carry You Home». Μόνο αυτά τα κομμάτια μεταφέρουν το LP στο πιο υψηλό επίπεδο. Remix προηγούμενων κλασικών επιτυχιών βρίσκουν χώρο στη συλλογή η οποία θα δώσει στους ανθρώπους που ακολουθούν από την αρχή τον Tiesto μεγάλη ευχαρίστηση.

Ο νεοφερμένος SWACQ εμφανίζεται στο tracklist με μερικά τραγούδια, υποδεικνύοντας ότι σύντομα θα είναι το νέο χρυσό παιδί της Musical Freedom του Tiesto. Για το αν είναι η καλύτερη συλλογή της σειράς Club Life θα το κρίνεται εσείς, αμφιβολία όμως βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Ακούστε τη παρακάτω:

Πηγή: hit-channel.gr