Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγής Τζωρτζάτος σε μια εφ όλης της ύλης κουβέντα στο music.net.cy

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγής Τζωρτζάτος σε μια εφ όλης της ύλης κουβέντα στο music.net.cy

Πολλές φορές, ακούγοντας τον στο ραδιόφωνο, προσπάθησα να φανταστώ πως είναι και τι χαρακτήρα μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος με την αισθησιακή φωνή (κατά τη γνώμη μου).  Όταν  τον βρήκα στο instagram, είδα πως πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και γοητευτικό νεαρό . Κάνοντας όμως και μια μικρή  συνέντευξη μαζί του, συνειδητοποίησα πως μιλάω μ’ ένα  σπουδαίο παιδί, μετρημένο, σοβαρό και ειλικρινή. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑ

Παναγή μου και αυτή η χρονιά σε βρίσκει με τη γνωστή παρέα να μας ομορφαίνετε τα πρωινά μας;

… με την γνωστή παρέα… στο γνωστό μέρος… Ναι για ακόμη χρονιά είμαι στην πρωινή ζώνη του Sfera 102.2 παρέα με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό και την Νάνσυ Αντωνίου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό . Αισίως φέτος κλείνουμε 6 χρόνια στο πρωινό  και ελπίζω να γίνουν πολλά περισσότερα με την ομάδα αυτή.

Αλήθεια όλο αυτό που μας παρουσιάζετε χρειάζεται πολύ προετοιμασία;

Όλο αυτό που σας παρουσιάζουμε κάθε πρωί είναι ένα αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων. Σίγουρα χρειάζεται και προετοιμασία από την προηγούμενη μέρα, διότι, κάποιες στήλες της εκπομπής ασχολούνται και με την επικαιρότητα και τις εξελίξεις. Προετοιμάζουμε τα emails των ακροατών, τις φάρσες και τα παιχνίδια. Αλλά βασικό κομμάτι της εκπομπής είναι και ο αυθορμητισμός, αυτό άλλωστε θα το έχετε καταλάβει.

Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου ενώνει την παρέα και την κάνει ξεχωριστή;

Αυτό ακριβώς που είπες και μόνη σου, ότι πρόκειται για μια παρέα ενωμένη, αυτό την κάνει ξεχωριστή. Σίγουρα μετά από τόσα χρόνια έχει δέσει η χημεία μας, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, κάνουμε παρέα και εκτός της εκπομπής, οπότε νομίζω πως λειτουργούμε όπως όταν είμαστε έξω για ένα φαγητό η για ένα ποτό, απλά είμαστε σε ένα στούντιο με 4 μικρόφωνα μπροστά μας. Είναι σπουδαίο πράγμα μια παρέα να είναι δεμένη γιατί αυτό ο κόσμος το εισπράττει και το κάνει μέρος της καθημερινότητας του.

Ποιο είναι το ωραιότερο κομπλιμέντο που σου έκαναν για την φωνή σου;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω να σου πω κάτι περίεργο, συνήθως όταν καταλαβαίνει ο κόσμος που δουλεύω μου λένε ότι σας ακούμε, ότι είστε ωραία παρέα και μας κάνετε να γελάμε. Για εμένα άλλωστε το πιο ωραίο κομπλιμέντο είναι να αναγνωρίζουν την φωνή μου και ας μην ξέρουν το πρόσωπο μου.

Θες να πεις υπάρχει κάποια που σε είδε και σε κατάλαβε, αλλά σε φανταζόταν διαφορετικό;

Μου έχουν τύχει δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη, μια κοπέλα που μου είπε ότι επειδή είναι πολύ ωραία η φωνή μου με είχε φανταστεί πολύ πιο κούκλο και η δεύτερη, ήταν μια κοπέλα που με πλησίασε στο αεροπλάνο και με ρώτησε αν είμαι ο Παναγής του Πρωινού, λέγοντας μου ότι με περίμενε πολύ πιο άσχημο, γιατί συνήθως όσοι έχουν ωραία φωνή δεν είναι όμορφοι εξωτερικά.  Πάντως και οι δύο περιπτώσεις με έβαλαν στην διαδικασία να σκεφτώ έχω ωραία φωνή ή είμαι όμορφος ;

Παναγή μου θα πήγαινες σε reality του τύπου SURVIVOR;

Μία αρχή που έχω από πολύ μικρός είναι να μην λέω μεγάλες κουβέντες οπότε, δεν θα σου απαντήσω ναι ή όχι. Σίγουρα όμως μπορώ να σου πω ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θα πήγαινα γιατί δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί και να το σκεφτόμουν.

Τι κατά τη γνώμη σου πιστεύεις κάνει επιτυχημένο έναν μουσικό παραγωγό;

Να είναι αληθινός, να μην προσπαθήσει ποτέ να βγάλει κάτι το οποίο δεν είναι γιατί αυτό ο κόσμος το εισπράττει αμέσως . Επίσης πιστεύω πως όταν έχεις μπροστά σου ένα μικρόφωνο και έχεις την δύναμη να επηρεάσεις έστω και λίγο τον κόσμο πρέπει να το σέβεσαι τόσο αυτό όσο και τους ακροατές σου.

Θα παρουσίαζες τηλεοπτική εκπομπή και αν ναι ποιου τύπου ;

Μέχρι τώρα την τηλεόραση την βλέπω ως θεατής. Δουλεύοντας με μια ομάδα που ασχολείτο κυρίως με την τηλεόραση δεν σου κρύβω πως μου έχει γεννηθεί το ερώτημα, πως θα ήταν να δουλέψω και εγώ σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε όλα τα πράγματα πιστεύω πως χρειάζεται τριβή, οπότε, σε πρώτη φάση μπορεί να δούλευα πίσω από τις κάμερες. Τώρα όσον αφορά το μπροστά αν ήταν κάτι νεανικό που να ταίριαζε στο προφίλ μου μπορεί και να το τολμούσα.

Πολλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί δουλεύουν και ως dj σε κλαμπ ή μπαράκια κλπ. Εσύ το έχεις κάνει ποτέ ή θα το έκανες ;

Έχω παίξει αρκετές φορές μουσική, όμως σε πάρτι φίλων. Μου αρέσει πολύ να παίζω μουσική, να επιλέγω τα τραγούδια με τα οποία ο κόσμος  περνάει καλά και διασκεδάζει. Δεν το έχω κάνει επαγγελματικά, ακόμη τουλάχιστον.

Θα αφιέρωνες τραγούδια από την εκπομπή σου σε μια κοπέλα που σου αρέσει;

Ναι, εννοείται το έχω κάνει πολλές φορές, χωρίς όμως να λέω ονόματα και λεπτομέρειες γιατί πάντα  θεωρώ πως πρέπει να σέβεσαι την προσωπική σου ζωή και την κοπέλα με την οποία είσαι μαζί της, απλά στέλνεις μέσα από ένα τραγούδι ένα μήνυμα που μόνο εκείνη η οποία ακούει και ξέρει θα καταλάβει.