Ο Όμιλος Louis στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon

Ο Όμιλος Louis στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon

Με στόχο να προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και να δώσει την ευκαιρία στο προσωπικό του να αθληθεί σε πνεύμα συνένωσης και συνεργασίας, ο Όμιλος Louisσυμμετείχε στον1ο Medochemie Nicosia Marathon,που πραγματοποιήθηκετην Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου.

Oμάδα 12 δρομέων από όλες τις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλουσυμμετείχαν στο 5k Corporate Run φορώντας μπλουζάκια με το σύνθημα #GoTeamLouis. Με αυτό τον τρόπο, άτομα που εργάζονται στον ίδιο Όμιλο αλλά σε διαφορετικές εταιρείες καιτμήματα, ήρθαν πιο κοντά και έγιναν πρεσβευτές των αξιών που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο Louis. Η ομάδα είχε μια αξιοπρεπή παρουσίαστον μαραθώνιο αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την 14η θέση. Παρά την κούραση τους μετά τον αγώνα, οι δρομείς δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την εμπειρία τους.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι μία δραστηριότητα που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού“Happy faces in happy places” αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν είναιαπλά ένασύνθημα. Με το εν λόγω πρόγραμμα, ο Όμιλος Louis, αποσκοπεί όχι μόνο στην ικανοποίηση των πελάτων του αλλά και στην ευημερία του προσωπικού, ώστε να εργάζονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με δραστηριότητες που προάγουν την ομαδικότητα και την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Αναφερόμενη στηνσυμμετοχή του Ομίλου Louis, στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon,η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Louis, Ειρήνη Λουκαΐδου δήλωσε: «Ο Όμιλος Louis, στηρίζει διαχρονικά θεσμούς που προωθούν τηνευγενή άμιλλα και αλληλεγγύη και ειδικά την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια για καθιέρωση ενός μαραθωνίου στην πρωτεύουσα».

Category BRANDS, Featured