Ο Νίκος Τρίκκης μιλάει στο music.net.cy για κάτι που δεν έχει μετανιώσει που το έκανε και εξηγεί γιατί νιώθει ευλογημένος

Ο Νίκος Τρίκκης μιλάει στο music.net.cy για κάτι που δεν έχει μετανιώσει που το έκανε και εξηγεί γιατί νιώθει ευλογημένος

Αμετανόητος για τη συμμετοχή του στο “the voice”, γεμάτος όνειρα για το μέλλον και με πολύ αισιοδοξία ο Νίκος Τρίκκης μιλά στο site μας για το πρώτο του τραγούδι που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία heaven και τιτλοφορείται «Πες μου» αλλά και για πολλά άλλα .

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά 

«Πες μου» Νίκο μου …μας λες υπό την καθοδήγηση της heaven ;
Ναι Στέλλα μου, «Πες μου»! Πρόκειται για μια πολύ όμορφη δυναμική μπαλάντα, που κυκλοφόρησε από την heaven music, σε μουσική και στίχους Θωμά Θεοδώρου ! Είναι ένα κομμάτι που έχω λατρέψει από την πρώτη στιγμή γιατί στίχοι του αγγίζουν την καρδιά μου και η μουσική του με ταξιδεύει!

Συνοδοιπόροι σου σε αυτό το μουσικό ταξίδι ποιοι είναι ;
Έχω την τιμή και την χαρά να συνεργάζομαι με μια πολύ δυνατή ομάδα, για το καλύτερο αποτέλεσμα! Η παραγωγή του κομματιού έγινε από τον Αγγελο Ανδρεάτο αλλά έβαλαν και άλλοι καταξιωμένοι μουσικοί ένα μικρό λιθαράκι στην «δημιουργία» του!!! Το βίντεοκλιπ έχει σκηνοθετηθεί από τον Μιχαηλ Μαυρομούστακος!

Κατά τη γνώμη σου είναι απαραίτητος κάποιος καθοδηγητής πίσω από κάθε τραγουδιστή ;
Ναι, είναι καλό να υπάρχουν άτομα που να πιστεύουν σε σένα και να σε καθοδηγούν στο να κάνεις σωστές κινήσεις. Αυτό πιστεύω γίνεται και με τα άτομα που συνεργάζομαι τώρα!

Πως νιώθεις τώρα που κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα ;
Καταρχάς νιώθω ευλογημένος που πλέον ανήκω στην οικογένεια της heaven και σας υπόσχομαι ότι ακολουθούν και άλλα όμορφα τραγούδια! Είναι ένα μεγάλο βήμα και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ γι αυτό το βήμα!!!

Πιστεύεις ότι η αναγνώριση της δουλειάς που κάνεις χρειάζεται κόπο ;
Σίγουρα χρειάζεται πολύ κόπο, πάθος και όρεξη για να αναγνωριστεί η δουλειά σου από τον κόσμο. Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς με την ψυχή σου, ο κόσμος θα το αναγνωρίσει!

Ποιο το αγαπημένο σου τραγούδι αυτή την περίοδο ;
Αγαπημένο μου τραγούδι αυτή την περίοδο..το τραγούδι μου «ΠΕΣ ΜΟΥ» το έχω ερωτευτεί και το τραγουδάω συνέχεια!!!

Μετάνιωσες που πήγες στο the voice ;
Όχι, δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Το «the voice» λειτούργησε σαν σχολείο για μένα. Ήταν μια πολύ όμορφη και αξέχαστη εμπειρία, γνώρισα φίλους που μέχρι και τώρα κάνουμε παρέα. Ήταν μια όμορφη πινελιά στη ζωή μου!

Με ποιον θα ήθελες να κάνεις ντουέτο ;

Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Νίκο Βέρτη και τον Γιάννη Πλούταρχο, είναι τ’όνειρο μου από μικρός!!!

Θα σου άρεσε το τραγούδι σου να το συμπεριλάμβαναν και συνάδελφοι σου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα τους ;

Εννοείτε πως θα μου άρεσε να άκουγα συναδέλφους μου να τραγουδάνε το κομμάτι μου, είναι πολύ σημαντικό, αυτό θα σήμαινε ότι αναγνωρίζουν την δουλειά μου !

Το βίντεοκλιπ το έχετε ετοιμάσει ;

Το κομμάτι κυκλοφορεί με το βίντεο κλίπ όπου την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο γνωστός Μιχαήλ Μαυρομούστακος. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα με την συμμετοχή της ηθοποιού Βικινάουμα Κατσάρα, !!!

Ποια η ωραιότερη σου στιγμή της όλης διαδικασίας ;
Η ωραιότερη στιγμή της όλης διαδικασίας ήταν το γέλιο που ρίξαμε καθώς γυρνούσαμε κάποιες σκηνές και έπρεπε και εγώ να πάρω ρόλο ηθοποιού! Αλλά νομίζω όλα πήγαν κατ´ ευχήν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον Αδερφό μου ταλαντούχο ηθοποιό και σινάμα τραγουδιστή Αντώνη Τρίκκη για τη δική του συμμετοχή με το δικό του τρόπο στο τραγούδι μου αυτό!