Ο Niall Horan ανακοινώνει το άλμπουμ «Flicker» και παρουσιάζει το single «Too Much To Ask»

Ο Niall Horan ανακοινώνει το άλμπουμ «Flicker» και παρουσιάζει το single «Too Much To Ask»

Την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου του ως σόλο τραγουδιστής γνωστοποιεί ο Niall Horan, μαζί με ένα νέο τραγούδι.

Δύο ημέρες μετά τα 24α γενέθλιά του, ο Niall Horan ανακοινώνει το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του και ταυτόχρονα συστήνει άλλο ένα τραγούδι του.

Όπως επιβεβαίωσε επίσημα πλέον ο Ιρλανδός τραγουδιστής, που έγινε γνωστός ως μέλος του boy band – φαινόμενο των One Direction με πωλήσεις άνω των 70 εκατομμυρίων αντιτύπων, ο παρθενικός δίσκος της σόλο σταδιοδρομίας του φέρει τον τίτλο «Flicker».

Η κυκλοφορία του έχει οριστεί από την Neon Haze Music και την Capitol Records για τις 20 Οκτωβρίου.

Κι ενώ το περιεχόμενο του άλμπουμ παραμένει άγνωστο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μερικά από τα καινούρια τραγούδια στις συναυλίες του Niall Horan στο πλαίσιο της περιοδείας «Flicker Sessions 2017».

Το εξώφυλλο του «Flicker».

Ο Nial Horan πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το «This Town» το φθινόπωρο του 2016, με καταγεγραμμένες πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το «Slow Hands», το επόμενο single, έφτασε από την πρώτη στιγμή στο Νο1 σε 44 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα και μετρά αθροιστικά περισσότερα από 820 εκατομμύρια streams. Τα video πλησιάζουν τα εκατό εκατομμύρια προβολών στο YouTube, ενώ το «Billboard» ονόμασε το «Slow Hands» ως ένα από τα «καλύτερα τραγούδια του 2017 έως τώρα» και το «Rolling Stone» παρατήρησε ότι ο Niall Horan «επιδεικνύει την περισσότερο αποπλανητική πλευρά του».

Ένα μήνα περίπου πριν την άφιξη του «Flicker», ο Niall Horan παρουσιάζει το τρίτο διαδοχικά από τα τραγούδια του, το οποίο συνυπογράφει μαζί με το Βρετανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Jamie Scott (Rag’n’Bone Man, One Direction κ.ά.).

Ο τίτλος του είναι «Too Much To Ask» και στην παραγωγή διαθέτει τη συνεισφορά του βραβευμένου με Grammy Αμερικανού Greg Kurstin (Adele, Sia).