Ο νέος live δίσκος του Πασχάλη είναι ένα όμορφο μουσικό ταξίδι στα υπέροχα 70’s, 80’s & 90’s

by music.net.cy | 19/10/2018 15:00

Ο Πασχάλης, ένας από τους πιο διαχρονικούς και αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας, παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Πασχάλης Live 2018 – The Party Goes On».

Και ποιος δεν έχει φλερτάρει με το «Κορίτσι του Μάη», δεν έχει ερωτευτεί με το«Μπαράκι» και δεν έχει χορέψει με το «Παραδώσου λοιπόν»;

To album «Πασχάλης Live 2018 – The Party Goes On» περιέχει αγαπημένα τραγούδια, δικά του, των Olympians, αλλά και άλλων τραγουδιστών, που ερμηνεύει ο Πασχάλης  στα live και τις συναυλίες του και που πλέον  κυκλοφορούν και διαδικτυακά.

Μιλώντας για το album του, ο ίδιος αναφέρει: «Το live αυτό παίζεται εδώ και πέντε χρόνια, στις συναυλίες μου και σε όλους τους χώρους που εμφανίζομαι με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτός είναι και ο λόγος που το ηχογραφήσαμε στο studio, με τη μουσική μου παρέα, εν είδει live. Πιστεύω ότι θα το απολαύσετε… Καλή διασκέδαση, Πασχάλης Αρβανιτίδης»

Ακούστε το άλμπουμ εδώ:

Το «Πασχάλης Live 2018 – The Party Goes On» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://Pashalis.lnk.to/Live2018PR[1]

Endnotes:
  1. https://Pashalis.lnk.to/Live2018PR: https://pashalis.lnk.to/Live2018PR

Source URL: http://www.music.net.cy/o-neos-live-diskos-toy-paschali-einai-ena-omorfo-moysiko-taxidi-sta-yperocha-70-s-80-s-amp-90-s/