Ο Marilyn Manson έδιωξε τον μπασίστα του που κατηγορείται για βιασμό

Ο Marilyn Manson έδιωξε τον μπασίστα του που κατηγορείται για βιασμό

Την πόρτα της εξόδου έδειξε ο Marilyn Manson στο μέλος της μπάντας του που κατηγορήθηκε για βιασμό. 

Ο Marilyn Manson έδιωξε τον μπασίστα του, που κατηγορείται ότι βίασε τη φίλη του τη δεκαετία του ‘90, στον απόηχο του σκανδάλου Weinstein που συγκλονίζει το Χόλιγουντ.

Ο τραγουδιστής της ροκ δήλωσε ότι αποφάσισε να αποχωριστεί τον μπασίστα του Jeordie Osbourne White, γνωστού ως Twiggy Ramirez.

«Θα αντικατασταθεί στην επόμενη περιοδεία. Του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε ο Μarilyn Manson μέσω του Twitter.

Πέντε μέρες πριν, η Jessicka Addams, τραγουδίστρια του gothic rock, γνωστή από το γκρουπ της Jack Off Jill, κατηγόρησε τον Jeordie White για σεξουαλική κακοποίηση όταν είχαν ερωτική σχέση τη δεκαετία του 1990.

Η «Jessicka» κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι ο Twiggy Ramirez τη βίασε απειλώντας να την στραγγαλίσει, ότι φώναξε «όχι» τόσο δυνατά που οι γείτονες αναγκάσθηκαν να επέμβουν.

Όπως στον κόσμο του σινεμά όπου κυριαρχεί η ομερτά, έτσι και η μουσική βιομηχανία την ώθησε να σιωπήσει, εξήγησε η ίδια. Η δισκογραφική εταιρεία φοβόταν ότι ο μηχανισμός πίσω από τον Marilyn Manson θα χρησιμοποιούσε τη δύναμή της για να καταστρέψει, όχι μόνο το συγκρότημα Jack Off Jill, αλλά και την ίδια.

Ο Jeordie White δήλωσε ότι ενημερώθηκε πρόσφατα για τις κατηγορίες αυτές που αφορούν γεγονότα που συνέβησαν πριν από μία εικοσαετία. «Εάν προκάλεσα πόνο σε κάποιον, ζητώ συγγνώμη και λυπάμαι πολύ», είπε ο μπασίστας που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί κοντά την οικογένειά του.

Πηγή: hit-channel.gr