Ο Λάκης Παπαδόπουλος συστήνει εκ νέου «Το Παιδί Της Φαντασίας»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος συστήνει εκ νέου «Το Παιδί Της Φαντασίας»

«Το Παιδί Της Φαντασίας» επιστρέφει «πειραγμένο» και προσαρμοσμένο περισσότερο στο σήμερα.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος συστήνει εκ νέου «Το Παιδί Της Φαντασίας».

Με ενεργή παρουσία στη δισκογραφία από το 1983, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ευρύτερα γνωστός ως «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», έχει συνεισφέρει στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία 35 χρόνια με πολλά προσωπικά άλμπουμ, σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες από ετερόκλητους χώρους και κυρίως τραγούδια που έγραψαν τις δικές τους ιστορίες.

Δημιουργικός αλλά ασυμβίβαστος, καυστικός σχολιαστής της πραγματικότητας με συναισθηματικό όμως κριτήριο και ευαίσθητη ματιά, πάνω απ’ όλα χιουμορίστας και αξεπέραστος performer, ο Λάκης Παπαδόπουλος δημιούργησε ξεχωριστό ύφος στη σύγχρονη ηλεκτρική – και όχι μόνο – ελληνική σκηνή.

Συχνά αποστασιοποιημένος από το έργο του, όπως κάθε γνήσια καλλιτεχνική φύση, έδωσε τραγούδια σε πολλούς καλλιτέχνες, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μας προσκαλεί τα πράγματα μέσα από τη δική του ματιά, όπως θα έκανε «Το Παιδί Της Φαντασίας». Διεισδυτικά, καθαρά, πολύχρωμα.

«Το Παιδί Της Φαντασίας» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο δίσκο «Το Μόνο Φίλο Μου Τον Λένε Ιούδα», το 1996. Μετά από 22 χρόνια, ο Λάκης Παπαδόπουλος μπήκε ξανά στο στούντιο και το ανανέωσε, με την ηλεκτρισμένη ερμηνεία του και τη συμμετοχή του Γιώργου Τιάκα.

Τη μουσική υπογράφει ο Λάκης Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Το εικαστικό του single φιλοτέχνησε ο Άγγελος Παπαδόπουλος.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.