Ο Jared Leto θα υποδυθεί τον ιδρυτή του «Playboy», Hugh Hefner, σε νέα βιογραφική ταινία

Ο Jared Leto θα υποδυθεί τον ιδρυτή του «Playboy», Hugh Hefner, σε νέα βιογραφική ταινία

Τη ζωή  και το έργο του διάσημου ιδρυτή του «Playboy», που πέθανε πρόσφατα, θα εξερευνήσει κινηματογραφικά ο Jared Leto.

Ο Jared Leto σύντομα θα φορέσει την εμβληματική μεταξωτή πιτζάμα του ιδρυτή του «Playboy», Hugh Hefner, ο οποίος πέθανε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ηλικία των 91 ετών, σε μία βιογραφική ταινία από τον Brett Ratner.

«Ο Jared είναι ένας παλιός φίλος», λέει ο Ratner που θα σκηνοθετήσει την ταινία. «Όταν άκουσε ότι πήρα τα δικαιώματα για την ιστορία του Hef, μου είπε, “Θέλω να παίξω το ρόλο. Θέλω να τον καταλάβω” Και πραγματικά πιστεύω ότι ο Jared μπορεί να το κάνει. Είναι ένας από τους σπουδαίους ηθοποιούς του σήμερα», πρόσθεσε για τον κεντρικό τραγουδιστή των Thirty Seconds To Mars.

Το έργο βρίσκεται στον αρχικό σχεδιασμό του από την RatPac Entertainment του Brett Ratner. Ο σκηνοθέτης – παραγωγός έχει αναλάβει την υλοποίηση της ταινίας από το 2007, όταν αρχικά ετοιμαζόταν από τις Universal Pictures και Imagine Entertainment. Ο Robert Downey Jr. θα υποδυόταν αρχικά τον Hugh Hefner.

Όταν τα δικαιώματα έληξαν, αγοράστηκαν από τον παραγωγό Jerry Weintraub (Ocean’s Eleven, Westworld του HBO) για λογαριασμό της Warner Bros. Μετά το θάνατο του Weintraub το 2015, ο Brett Ratner απέκτησε τα δικαιώματα για τη δική του εταιρεία: «Ο στόχος μου είναι να κάνω την κινηματογραφική ταινία ως ένα γεγονός», λέει.

Τον Απρίλιο, ο Ratner κάλεσε τον Jared Leto στην έπαυλη του «Playboy» για την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ της Amazon, «American Playboy: Η Ιστορία του Hugh Hefner», η οποία συνέπεσε με τον εορτασμός των 91ων γενεθλίων του Hugh Hefner.

Ο Brett Ratner ήλπιζε να συστήσει τον Jared Leto στον άνθρωπο που θα τον υποδυόταν στη μεγάλη οθόνη, αλλά η πτωτική πορεία της υγείας του, δεν επέτρεψε στον Hugh Hefner να χαιρετήσει τους καλεσμένους εκείνη την ημέρα. Αλλά δεν ανησυχεί. «Υπάρχει αρκετό υλικό για τον Hef εκεί έξω όπου Jared θα είναι σε θέση να πάρει όσες πληροφορίες θέλει», υποστηρίζει.

Επί του παρόντος, ο Jared Leto αναμένεται να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη στο «Blade Runner 2049», το sequel της θρυλικής ομώνυμης ταινίας, έπειτα από το ρόλο του «Τζόκερ» στο περσινό «Sucide Squad».

Πηγή: