Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε το νέο του δίσκο «Ψεύτης Καιρός»

Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε το νέο του δίσκο «Ψεύτης Καιρός»

Παρουσιάστηκε ο «Ψεύτης Καιρός» του Γιάννη Κότσιρα!

Την Τετάρτη 23 Νοέμβρη επέλεξε ο Γιάννης Κότσιρας για να κυκλοφορήσει αλλά και να παρουσιάσει τον ολοκαίνουριο δίσκο του «Ψεύτης Καιρός» στο ανακαινισμένο θέατρο Άλφα Ιδέα.

Με όλους του συντελεστές του δίσκου παρόντες, η βραδιά χαρακτηρίστηκε από καλή μουσική και εμφανή συγκίνηση. Αντώνης Kαλούδης, Πόλυ Κυριάκου, Κώστας Λειβαδάς, Βαγγέλης Μαχαίρας, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραΐτης, Σταυρούλα Παγώνα, Σταύρος Σιόλας, Γιάννης Σπυρόπουλος, Σταύρος Σταύρου, Δημήτρης Υφαντής και Rous… ήταν όλοι εκεί!!!

Ο Γιάννης Κότσιρας πήρε σκυτάλη από την Μαργαρίτα Μάτσα που προλόγισε τον εξαιρετικό δίσκο και μίλησε για το πως “γεννήθηκε” η δισκογραφική αυτή δουλειά. Ο τίτλος, οι συνεργασίες, οι συνθέσεις κι όλα όσα αφηγείται κατά έναν μοναδικό τρόπο ο «Ψεύτης καιρός» ήταν τα κύρια θέματα. Φυσικά, το μικρόφωνο ήταν εκεί και μέσω αυτού οι μελωδίες όλων των κομματιών του νέου δίσκου έφτασαν στα αυτιά των παρευρισκομένων, τραγουδισμένες από τον ίδιο τον “πρωταγωνιστή”.

Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της παρουσίασης ήταν και η ερμηνεία του 14ου τραγουδιού που υπάρχει στο δίσκο. Πρόκειται για το τραγούδι που έχει αφιερώσει ο Γιάννης Κότσιρας στον πατέρα του που δεν ζει πια κι έχει τον τίτλο «Θα ‘μαι κοντά σου».

Τέλος, σπουδαίοι φίλοι και συνάδελφοι του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την παρουσίαση. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας, ο Θάνος Μικρούτσικος αλλά και ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν εγκάρδια το νέο δισκογραφικό δημιούργημα του Γιάννη Κότσιρα.

Ακούστε το σποτ της πρόσκλησης:

Ρεπορτάζ: Αθανασία Βογιάρη – Πηγή: tralala.gr