Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ  Στο Θέατρο Ριάλτο την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ Στο Θέατρο Ριάλτο την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Μετά  από παύση δύο χρόνων, ο Διονύσης Τσακνής θα παρουσιάσει σε έναν περιορισμένο αριθμό συναυλιών, σε Ελλάδα και Κύπρο, μια συναυλία αναφορά στο παρόν και το μέλλον της ελληνικής ροκ μουσικής. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως στις συναυλίες αυτές θα παιχτούν τα καινούργια τραγούδια του, τα οποία έρχονται, μετά από 8 χρόνια, να προστεθούν στη μεγάλη του δισκογραφική  συνεισφορά στο Ελληνικό τραγούδι.

Η κυκλοφορία του νέου του CD “Bandiera Rossa – Ψηλά μέσα στη Βροχή”δίνει την ώθηση στον αγαπημένο τραγουδοποιό για ένασυναρπαστικό μουσικό ταξίδι.Ο Διονύσης Τσακνής μας προσκαλεί όλους, να τραγουδήσουμε, να θυμηθούμε τα παλιά και να ζεστάνουμε, παρέα με τις πιο όμορφες μελωδίες, τα κρύα βράδια του χειμώνα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές πλέον επιτυχίες του, αλλά και τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς.

Μαζί του η Δήμητρα Κελεκίδη, σε τραγούδια που η δικιά της γενιά αγάπησε και είναι έτοιμη να πάρει την σκυτάλη από τους παλιότερους. Τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν 4 εξαιρετικοί μουσικοί, που θα μας ταξιδέψουν και θα μας θυμίσουν την Ελλάδα που χάσαμε, την Ελλάδα που αγαπάμε…. την μουσική Ελλάδα της νιότης μας!  Το πρόγραμμα της συναυλίας στο Θέατρο Ριάλτο περιλαμβάνει, πέρα από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύσηκαι  τραγούδια  φίλων του.

Μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – κιθάρα, Δημήτρης Μπέλλος – πιάνο, Δημήτρης Φροσύνης – μπάσο, Γιάννης Ράλλης – τύμπανα.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ & Ραδιόφωνο Active 107.4

Με τη συνεργασία: Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων &Νηπιαγωγωγών

            Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών

Θέατρο Ριάλτο,  Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 18 /14, E-ticket: www.rialto.com.cy