Ο Damon Albarn επιβεβαιώνει, έρχεται το νέο άλμπουμ των Gorillaz

Ο Damon Albarn επιβεβαιώνει, έρχεται το νέο άλμπουμ των Gorillaz

Μιλώντας με έναν fan, ο frontman των Blur του είπε ότι το άλμπουμ της animated band έχει ολοκληρωθεί, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες για την επερχόμενη περιοδεία.

Όπως αναφέρθηκε στο Twitter από έναν fan, φαίνεται ότι ο Damon Albarn επιβεβαίωσε ότι η αναμονή για το νέο album των Gorillaz θα διαρκέσει για πολύ λίγο.

Παρά το γεγονός ότι τον Ιανουάριο, μια μέρα πριν την ορκομοσία Trump, το εικονικό συγκρότημα μας έδωσε τη πρώτο single «Hallelujah Money» –  τραγούδι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Benjamin Clementine – ωστόσο, για το νέο άλμπουμ γνωρίζουμε πολύ λίγα, με τη νέα δουλεία του Damon Albarn και Jamie Hewlett να είναι στις πρώτες θέσεις των πιο αναμενόμενων άλμπουμ του 2017.

Ωστόσο, αν και δεν έχουμε ακόμη τις επίσημες επιβεβαιώσεις φαίνεται ότι ο frontman των Blur εμπιστεύθηκε σε έναν fan πως οι εργασίες για το δίσκο έχουν ολοκληρωθεί, έτσι είναι πιθανό ότι μένει λίγο για την κυκλοφορία.

Στα αναρτημένα tweets από τον fan διαβάζουμε ακόμη ότι ο Albarn έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της επόμενης περιοδεία του με τους Gorillaz.