Νίκος Μουρατίδης: Το Μπρούσκο δεν βλέπεται με τίποτα – Η σκληρή κριτική στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Νίκος Μουρατίδης: Το Μπρούσκο δεν βλέπεται με τίποτα – Η σκληρή κριτική στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Νίκος Μουρατίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είπε τα χειρότερα για το αγαπημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε και ένα συμβάν μεταξύ του ιδίου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη, που έκανε τις σχέσεις τους να ψυχρανθούν…

Παλαιότερα έκανες πολύ σκληρή κριτική στο Μπρούσκο…
Δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο. Παλιότερα, περιμένοντας τις ειδήσεις, το είχα πετύχει προς το τέλος και, ναι, δεν βλεπόταν με τίποτα. Ίσως από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Άθλιο.

Δήλωσες επίσης ότι η σχέση σου με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έχει χαλάσει, λόγω μιας συνεργασίας που δεν προχώρησε καλά. Σήμερα οι σχέσεις σας έχουν αποκατασταθεί;
Με το συγκεκριμένο παιδί ξεκινήσαμε να δουλεύουμε παρέα, για να του οργανώσω τη σκέψη του και να του δείξω τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει στη δουλειά. Έχει περάσει τα 30 και ακόμα δεν ξέρει τι του γίνεται. Δεν έχει ούτε σπίτι να μείνει. Τον φιλοξενούν. Ασχολήθηκα επί τρεις μήνες και κατάλαβα ότι πρώτον δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, δεύτερον ότι έλεγε φριχτά ψέματα και τρίτον είχε οπουδήποτε αλλού το μυαλό του εκτός από τη δουλειά. Αποφάσισα λοιπόν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω.

Είστε σκληρός κύριε Μουρατίδη. Έγινε κάτι και «ξεχείλισε το ποτήρι».
Όντως. Του πρότεινα, που λες, να συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar και μου έστειλε ένα mail (το έχω ακόμα) που μου έλεγε: «Πώς τολμάς να μου ζητάς να πάω εκεί και να κρίνουν το ταλέντο μου αυτοί οι μαλ%#@#»!!! Έμεινα με το στόμα ανοικτό και διέκοψα κάθε επαφή.

 

Πηγή: Περιοδικό Celebrity, www.reporter.com.cy
Συνέντευξη στην Πράξια Αρέστη

Category SHOWBIZ & LIFE