Νέο πρόγραμμα για το K Cineplex από 1η Μαρτίου

Νέο πρόγραμμα για το K Cineplex από 1η Μαρτίου

Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη και μειωμένο εισιτήριο κάθε Τρίτη

Από 1η Μαρτίου, όλες οι πρεμιέρες στα K Cineplex θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να συμβαδίζουν με την κυκλοφορία της παγκόσμιας πρεμιέρας. Έτσι λοιπόν, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει δύο-τρεις νέες ταινίες κάθε Πέμπτη σε μια από τις 28 οθόνες του K Cineplex σε όλη την Κύπρο. Ως αποτέλεσμα, το μειωμένο εισιτήριο που ίσχυε μέχρι τώρα για τις Πέμπτες, δηλαδή τα Cinema Nights, μεταφέρεται και θα ισχύει πλέον κάθε Τρίτη.

Ως εκ τούτου, οι Τρίτες αποκτούν νέο νόημα για τους λάτρεις των ταινιών, αφού θα μπορούν να ζήσουν την μαγεία της μεγάλης οθόνης με μόνο €6 αντί €8 που είναι το κανονικό εισιτήριο. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο δίνεται στο κοινό η ευκαιρία να παρακολουθήσει οποιαδήποτε ταινία της επιλογής του συμπεριλαμβανομένων και των πιο πρόσφατων πρεμιέρων με μειωμένο κόστος, αλλά και να ξεκινήσει την εβδομάδα με θετικότητα. Αποδράστε λοιπόν από την καθημερινή ρουτίνα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει το K Cineplex.

Η διεύθυνση του K Cineplex δήλωσε σχετικά: “Προβαίνουμε στις αλλαγές αυτές για να προσαρμοστούμε στις ανάγκες των πελατών μας. Οι Τρίτες αντικαθιστούν τις Πέμπτες, οι οποίες γίνονται νύχτες πρεμιέρας. Με τον τρόπο αυτό, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει όλες τις καινούριες ταινίες μια μέρα νωρίτερα”.

Για να ενημερώνεστε για όλες τις προβολές ταινιών και τις πρεμιέρες στο K Cineplex επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Category CINEMA