Μπρούσκο – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Μπρούσκο – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Το Μπρούσκο συνεχίζει ακάθεκτο και οι δημιουργοί της αγαπημένης σειράς δεν μας αφήνουν να πλήξουμε ούτε στιγμή!

Τα επόμενα επεισόδια αναμένονται δυνατά σε περιεχόμενο:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 126ου (512) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ενώ ο κίνδυνος παραμονεύει έξω απ’ το σπίτι της, η Βασιλική, έχοντας τραβήξει κρυφά με το κινητό της τη φωτογραφία του Μανούσου Ροκάκη, την δείχνει στη Μελίνα, με την ελπίδα να τον αναγνωρίσει. Η Χρυσάνθη, προσπαθεί ν’ απαλύνει τη λύπη του Πάτροκλου, μετά την σκληρή αντιμετώπιση του Διαμαντή. Σήφης και Όλγα, έχοντας χάσει κάθε σημείο επικοινωνίας μεταξύ τους, εξαπολύουν κατηγορίες ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, ενώ η Αναστασία, απογοητευμένη απ’ τον Ματθαίο, δέχεται το διακριτικό φλερτ του Νικηφόρου. Στο μεταξύ μετά την «εισβολή» της Γεσθημανής σπίτι τους και την ανοχή της Δάφνης, ο Μάρκος μαζεύει τα ρούχα του και βρίσκει άσυλο στου Παύλου. Παράλληλα στην Κύπρο, η νοσταλγία για τα αγαπημένα της Χανιά, οδηγεί την Αλίκη στο να διακοσμήσει το σπίτι της κατά τέτοιο τρόπο που θα προκαλέσει τον εκνευρισμό του Χρήστου. Όταν η Μελίνα αντιλαμβάνεται πως ο Αχιλλέας σκοπεύει να πιέσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της, συγκρούεται άσχημα μαζί του. Στο καφενείο της Κωνσταντίνας, επικρατεί αναστάτωση όταν εμφανίζεται η αστυνομία γυρεύοντας τον Μανούσο Ροκάκη. Την ίδια στιγμή ο Σήφης καταφέρνει να παρασύρει και να παγιδεύσει τον Πάτροκλο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 127ου (513) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Σήφης με την απειλή του όπλου εξαναγκάζει τον Πάτροκλο να ομολογήσει πως αυτός έκανε την απαγωγή της Μελίνας, γεγονός που στην συνέχεια προκαλεί την έκρηξη του Διαμαντή. Ο Αχιλλέας κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να πείσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της και προκαλεί την αντίδραση της Μελίνας. Παράλληλα, ο Νεκτάριος δεν ξέρει πως θα αντιδράσει η Δήμητρα στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας. Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Μανούσος Ροκάκης παρουσιάζει άλλοθι και αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία, συνεχίζοντας να προκαλεί τρόμο στη Βασιλική, την οποία πια δεν πιστεύει κανείς. Ο Νικηφόρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αναστασία πως είναι αμέτοχος στις εγκληματικές πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν και παράλληλα ενοχοποιεί την Χρυσάνθη. Ο Ματθαίος πάει στην Κρήτη και μια αναπάντεχη αντίδραση της Αναστασίας, θα τον παρασύρει να εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 128ου (514) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Σήφης, μαθαίνει απ’ τη κόρη του για τη συζήτηση που της άνοιξε ο Μανούσος Ροκάκης γύρω απ’ το φέισμπουκ κι εκνευρισμένος, πάει στο καφενείο της Κωνσταντίνας και ζητάει τον λόγο απ’ τον νεαρό. Ο Ροκάκης, αρνείται ότι έκανε την οποιαδήποτε κουβέντα με την Στεφανία, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη του Σήφη για το παιδί του. Παράλληλα, η Βασιλική βρίσκεται σε κατάσταση πανικού μετά το απειλητικό σημείωμα που έχει πάρει. Ο Ματθαίος, παρά τις αντιρρήσεις της Αναστασίας, παίρνει τον γιο του στη Κύπρο, ενώ συγχρόνως, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να πολιορκεί την Αναστασία.. με παρότρυνση του Διαμαντή. Η Μελίνα αποφασίζει να ταξιδέψει κρυφά για Κρήτη, αιφνιδιάζοντας τον Αχιλλέα. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη αφήνει οδηγίες στη Γεσθημανή και φεύγει με άκρα μυστικότητα για Κύπρο, προκειμένου να παραστεί στα τρίμηνα του Θεμιστοκλέους. Στο μεταξύ, γίνεται δεύτερος φόνος στα Χανιά κι ο Αχιλλέας, παραβλέποντας τον θυμό του Ματθαίου, φτάνει στο νησί λίγη ώρα πριν η Μελίνα.. αναγνωρίσει τον δολοφόνο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 129ου (515) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Μελίνα είναι σίγουρη ότι ο Μανούσος Ροκάκης, είναι ο δολοφόνος της κοπέλας που είδε με τη Βασιλική στο δάσος εκείνο το βράδυ.. και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων ότι είχε άλλοθι, εκείνη είναι πεπεισμένη. Προβληματισμένος με τον Ροκάκη είναι και ο Σήφης, αφού δείχνει να μην τον εμπιστεύεται μετά και το επεισόδιο με την Στεφανία.. έτσι ζητάει από τον Μηνά, να ψάξει περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτόν.. Ο Διαμαντής προειδοποιεί τον Νικηφόρο να φανεί εντάξει απέναντι στην Αναστασία, ενώ την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος του κάνει σκηνή βλέποντας τους δυο μαζί, αφού πιστεύει ότι ο πατέρας του τον έχει αντικαταστήσει.. Προβλήματα όμως έχει και με την Αναστασία, αφού η ίδια τον απειλεί φρικτά, εάν ανακαλύψει ότι αυτός κρύβεται πίσω από την όλη ιστορία με την απόπειρα δολοφονίας της.. Σε σύγκρουση θα έρθει η Αναστασία για άλλη μια φορά και με τον Ματθαίο, γεγονός που αναγκάζει τον Αχιλλέα να της μιλήσει, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση.. Η Γεσθημανή, καρφώνει την Δάφνη στον Μάρκο για το ταξίδι της στην Κύπρο, αλλά και ότι μέχρι και το θάνατο του Θεμιστοκλέους, τον απατούσε με αυτόν.. Σε πειρασμό να κάνει απιστία μπαίνει και ο Μανωλιός, αφού η Αγλαΐα από τα αμπέλια φαίνεται να τον πολιορκεί και να τον φλερτάρει έντονα…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 130ου (516) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Βασιλική είναι τρομοκρατημένη από το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε, ενώ η είδηση για μια ακόμα δολοφονία κοπέλας στα Χανιά, θα την οδηγήσει στα όρια του πανικού. Η Μελίνα αποφασισμένη να μείνει δίπλα της και να της συμπαρασταθεί, καβγαδίζει με τον Αχιλλέα που θέλει να την πάρει και να επιστρέψουν στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας αναγκάζεται τελικά να επιστρέψει μόνος του κι εκεί θα αντιμετωπίσει την οργή του Ματθαίου, σε έναν καβγά που θα τους οδηγήσει στα άκρα. Ο Σήφης με την Όλγα, μέσα σε εχθρικό κλίμα, ακυρώνουν το σύμφωνο συμβίωσης βάζοντας οριστικό τέλος στη σχέση τους. Κι ενώ η Δάφνη έχει εξαφανιστεί και η Γεσθημανή αλωνίζει στα Χανιά βρίζοντας, ο Μάρκος έχει αποφασίσει να χωρίσει οπωσδήποτε με τη Δάφνη. Ο Νικηφόρος συνεχίζει την πολιορκία του στην Αναστασία, κατ΄ εντολή του Διαμαντή. Η Μελίνα ανακοινώνει στη Βασιλική, πώς έχει ένα σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσουν και να αποκαλύψουν τον Μανούσο Ροκάκη.

Category SHOWBIZ & LIFE