Μπίγαλης και Πωλίνα στην Κύπρο για 80’s disco party

Μπίγαλης και Πωλίνα στην Κύπρο για 80’s disco party

Δύο και τρεις δεκαετίες πίσω, στα λαμπερά και πολύχρωμα 80s και 90s γυρίζουν τους φίλους της μουσικής ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα, που παρουσιάζουν ένα μοναδικό disco party σε Λεμεσό και Λευκωσία με τις μεγάλες επιτυχίες τους και τα τραγούδια εκείνης της εποχής. 

Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους πορεία στη μουσική σκηνή έρχονται με άγριες διαθέσεις στην Κύπρο, έτοιμοι να ξεσηκώσουν τον κόσμο θυμίζοντας στους μεγαλύτερους την εποχή της disco και των parties και μαθαίνοντας στους νεότερους τι σημαίνει χορός μέχρι τελικής πτώσης.

Στη ζωντανή αυτή παράσταση -μεταξύ άλλων- θα μας καλέσουν για «Τρέλες στις Σεϊχέλες» ή «Στου Αιγαίου τα μπλουζ», ενώ ανάμεσα στα τραγούδια θα απολαύσουμε τη «Ρίνα-Κατερίνα», το «Ροζ μπικίνι», τα «Πους απς», την «Μπιρίμπα», την «Κόρη του περιπτερά», την «Μελισσούλα» και πολλά ακόμη.

Δύο ερμηνευτές- σύμβολα που αγαπήσαμε ιδιαίτερα θα βρεθούν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο Πέραμα στη Λεμεσό και το Σάββατο 22/9 στη Διαχρονική στη Λευκωσία για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί. Περμανάντ, πάνινα παπούτσια και ποπ διάθεση επιβάλλονται. Η βραδιά προμηνύεται μεγάλη και άκρως χορευτική.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, Πέραμα Λεμεσός, 22.00. Κρατήσεις: 25373763
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου Διαχρονική, Λευκωσία, 22.30, 
99156683

Όχι πια ενοχές, σοβαροφανείς πόζες και τύψεις. Τέρμα στα δήθεν, τα χασμουρητά και τις τιμωρίες. Γιατί… έχουμε pop πάρτυ εδώ. Ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα μας πάνε σε μια πιο αθώα εποχή, όταν τα μαλλιά ήταν ξέγνοιαστα… και τα μυαλά φουσκωτά. Τα μυθικά 80ς, από κάποιους αποκηρυγμένα, από τους περισσότερους λατρεμένα, παίρνουν σάρκα και οστά σ’ ένα show ανελέητο – greatest hits με την Πωλίνα και τον Μπίγαλη που σημάδεψαν ανεξίτηλα με τις αγέραστες επιτυχίες τους τα «καλύτερα» μας χρόνια.

Η βραδιά προμηνύεται μεγάλη και άκρως χορευτική – και πού ξέρετε, κοιτώντας γύρω-γύρω, ίσως και να δείτε τον παιδικό σας έρωτα ή το εφηβικό εκείνο φλερτ που σταμάτησε απότομα. Μπορεί απόψε να ήρθε η στιγμή του! Να είστε προετοιμασμένοι: θα γυρίσετε σπίτι τα ξημερώματα.

Πηγή: philenews

Category SHOWBIZ & LIFE