Μουσική Σκηνή Εξάντας και Ravens Music Hall φιλοξενούν σημαντικούς καλλιτέχνες

Μουσική Σκηνή Εξάντας και Ravens Music Hall φιλοξενούν σημαντικούς καλλιτέχνες

Η Μουσική Σκηνή Εξάντας στην Λευκωσία και το Ravens Music Hall στην Λεμεσό σας προσκαλούν σε 3 μοναδικές συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το δεκαπενθήμερο των γιορτών.

Φοίβος Δεληβοριάς και Λωποδύτες.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα, έρχεται στην Κύπρο με καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, και γίνεται αντικείμενο επίθεσης από «Λωποδύτες»!
Η αγαπητή Κυπριακή μπάντα τον προσκαλεί, διασκευάζει τα τραγούδια του και ταξιδεύουν μαζί σας σε 2 ξεχωριστές συναυλίες.
Όχι μόνο για το κέφι και την ποίησή τους, αλλά και γιατί ό,τι δεν θα πάρει ο βοριάς θα το πάρουν οι λωποδύτες!

Ravens 22/12/15
Εξάντας 24/12/14 Είσοδος 15 ευρώ.

Δημήτρης Ζερβουδάκης (full Band)

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται στην Κύπρο για μια ακόμη συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό. Κουβαλά μαζί του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο. Για δύο βράδια θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.
Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος! Παράλληλα με τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφόρησε και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη, με γενικό τίτλο « Ζωής Παιχνίδια». Μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ. Αριθμημένα συλλεκτικά τα αντίτυπα και της 2ης έκδοσης της νέας δουλειάς του τραγουδοποιού, θα τα βρείτε την μέρα της συναυλίας, μιας και δεν διατίθενται στο εμπόριο!

Εξάντας Δευτέρα 28/12/2015
Ravens Music Hall Τρίτη 29/12/2015 Είσοδος 15 ευρώ.

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

Τα Γυμνά Καλώδια επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια ξανά στην Κύπρο με πολλές μελωδίες που αγαπήσαμε, αλλά και νέα τραγούδια που δημιουργήθηκαν πρόσφατα. Για δύο βραδιές γεμάτες μελωδίες ηλεκτρισμένες, που θα μας ταξιδέψουν σε μέρη της καρδιάς που αγαπάμε. Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «Μην μου χτυπάτε την πουτάνα την καμπάνα» από το αγαπημένο «ΘΕΛΩ», «Εδώ Πολυτεχνείο», «Θα κατέβω στους δρόμους με εσένα αγκαλιά» από το «Άγιες Μέρες», τους «Μικρούς μας ήρωες» και πολλά άλλα τραγούδια που αγαπήσαμε από την δισκογραφία τους.
Το σετ θα περιλαμβάνει και νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2014-15.
Τα Γυμνά Καλώδια δημιουργήθηκαν το 2000.

Οι δισκογραφικές τους δουλειές είναι οι παρακάτω: Γυμνά Καλώδια (2005, Live Records), Η Νεράιδα της Απελπισίας (2006, Live Records), Μια ζωή σε μια στιγμή (2007, Self Released), Με μάτια ορθάνοιχτα (2008, Remake, Self Released), Οι Μικροί μας Ήρωες (2010, Friends Music Factory), Άρωμα Φυγής (2011, Self Released). Έχουν κυκλοφορήσει εκτός δισκογραφίας: Λήδρα (2009), Εδώ Πολυτεχνείο (2011), Άγιες Μέρες (Μια Απάντηση, 2013), Είναι οι άλλοι παράξενοι, ή είμαι εγώ (ποιητική συλλογή Ν. Χατζηκαμπάνη, 2013), Ραντεβού στην πλατεία (2014), Μιαν άλλη ζωή (2015), Η Πίστη (2015).

Τα Γυμνά Καλώδια αποτελούνται από τους: Χρήστο Καλογράνη (φωνή, κιθάρα), Θανάση Μπουρίκα (τύμπανα), Παναγιώτη Ροντογιάννη (μπάσο).

Ravens Δευτέρα 4/1/2016 Είσοδος 10 ευρώ
Εξάντας Τρίτη 5/1/2016 είσοδος 15 ευρώ.

Ο Εξάντας σας προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όποιες δύο από τις συναυλίες με το ποσό των 25 ευρώ και τρείς με το ποσό των 35 ευρώ το άτομο.

Κρατήσεις
Εξάντας 97770787
Ravens 99614100