Μιχάλης Θεοδοσίου: “Δεν είμαι φαν των αγγλικών τραγουδιών”

Μιχάλης Θεοδοσίου: “Δεν είμαι φαν των αγγλικών τραγουδιών”

Για την «απουσία» που σημάδεψε τη ζωή του αυτό τον καιρό , για την συμμετοχή του στην συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στο Λονδίνο αλλά και για πολλά άλλα μιλά στο site μας ο Μιχάλης Θεοδοσίου.

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

Μιχάλη μου πες μας λίγο για την «απουσία» που άλλαξε τη ζωή σου το τελευταίο διάστημα;

Ναι, όντως από τον καιρό κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι «Απουσία» το οποίο ο κόσμος στήριξε πάρα πολύ. Το τραγούδι ακούγεται αρκετά στα ραδιόφωνα. Με την κυκλοφορία του κομματιού, μου δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστώ στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα στο Λονδίνο. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη όταν έβλεπα τον κόσμο να σιγοτραγουδά μαζί μου το κομμάτι μου.

Πως είναι αλήθεια να συμμετέχεις σε μια συναυλία με την κυρία Fuego (Ελένη Φουρέιρα) και να τραγουδάς μπροστά σε 2500 χιλιάδες κόσμο;

Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να τραγουδήσω δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα , ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Θα θυμάμαι πάντα αυτές τες στιγμές.

Πριν από το κομμάτι σου «απουσία» κυκλοφόρησες και κάποια άλλα;

Ναι, πριν από αυτό το κομμάτι είχαμε κυκλοφορήσει κάποια κομμάτια με τον Χάρυ Κ. , με τον Ανδρεα Μπεσίρι τα κομμάτια «μια πιτσιρίκα» και «γράψε λάθος» και με τον Ηλία Φιλίππου το «έλα νύκτα , φύγε νύκτα» και το «έρχονται στιγμές».

Θα δεχόσουν πρόταση να εκπροσωπήσεις κάποια χώρα στην EUROVISION; Και αν ναι, τότε με τι τραγούδι;

Ναι, θα πήγαινα μ’ένα μοντέρνο λαϊκό τραγούδι στα ελληνικά γιατί δεν είμαι fan των αγγλικών τραγουδιών.

Θα δεχόσουν να συμμετέχεις σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και αν ναι θα το έκανες μόνο για συγκεκριμένο σκοπό π.χ μόνο για φτωχά παιδιά κλπ;

Σίγουρα. Έτσι και αλλιώς, εδώ στο Λονδίνο κάνουμε συχνά τέτοιου είδους εκδηλώσεις για να βοηθήσουμε όσους το χρειάζονται.

Μου είπες πως συνεργάστηκες με τον κύριο Ηλία Φιλίππου, το δημιουργό μεγάλο επιτυχιών. Θα ήθελες λοιπόν να γράψετε μαζί ένα δίσκο;

Με τον κύριο Ηλία Φιλίππου μας γνώρισε ο κύριος Χάρρυς Κ. που μου είχε γράψει την μουσική στα πρώτα μου τραγούδια. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να ξανά συνεργαστώ μαζί του.

Όνειρα έχεις και αν ναι ποια είναι;

Δεν σταματώ να ονειρεύομαι. Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ.

Μέχρι που θα έφτανες για να πετύχεις τους στόχους σου;

Θα κάνεις και κάποιες άλλες εμφανίσεις ;

Δεν έχω κάτι σίγουρο. Αλλά όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα μου στο facebook όπου ανεβάζω όλα τα νέα μου.

 

Category SHOWBIZ & LIFE